A csillag születik nyertese: László Attila

A 2011.-es csillag születik versenye véget ért. Lezajlott a nagy volumenű finálé, a döntő, ahol nem csak a kis csillagok, hanem rengeteg sztárvendég is fellépett. Voltak köztük meglepetés vendégek, melyről már korábban is írtunk, és voltak köztük olyanok, akik duettet (de nem a nagy duett-et) énekeltek 1-1 versenyzővel. Volt tehát a közös produkció, utána pedig az egyéni.

 Ezek alapján pontozott a zsűri, de mint tudjuk a végső pontszámot a nézők szavazatai jelentették. Ezek alapján született meg a végeredmény:

A csillag születik nyertese: László Attila

Hasonló bejegyzések..

14 hozzászólás

 1. gréti♥♥ szerint:

  Nagyon ügyi voltál Atti..♥♥sok sikert a továbbiakhoz.!!:)

 2. jale szerint:

  Az elején még én is Szabó Ádámnak szurkoltam. De a 2.-3. adástól már nem maradt más csak a szép pofika, a megnyerő külső és a csillogó szem. Nem féltem, el tudja majd adni magát a piacon. De, aki avval érvel, h ő újdonságot nyújtott, nincs igaza, tudtommal nem ő szerezte a Cápa zenéjét SEM( lehet akkor még nem is élt)…Attila ugyan nem nyújtott újdonságot, de gyönyörű hangja van és sokat fejlődött a műsor alatt… Akinek nem tetszik a többség akarata, az máskor küldjön több emelt díjas sms-t… 😛 már ha küldött egyáltalán…

 3. jale szerint:

  Az elején még én is Szabó Ádámnak szurkoltam, talán az első adásban nyújtott teljesítménye volt, ami igazán tetszett. De utána már csak a szép pofika és a jó előadásmód,a csillogó szem, a megnyerő viselkedés maradt. Hiába érvel bárki az újdonsággal, szerintem a cápa zenéjét SEM ő szerezte…Egyetértek, csodás harmonikás, de nekem( és a többségnek sem) ez az ízlése. Nehéz evvel a hangszerrel, főleg ének nélkül populárist alkotni. Attila nem nyújtott talán újdonságot, de az énekhangja csodás, pláne, hogy nem járt tanárhoz… A többség őt szavazta meg. Máskor küldjön az elégedetlen több emelt díjas sms-t, hátha akkor az ő kedvence nyer…:P

 4. Ida szerint:

  Mi bajod van neked, Delorin!
  Nem, ne mondj semmit, kitalálom: Egy roszindulatú, irigy ember vagy. Egyrészt, mert nem vagy olyan “CUKI”, szeretni való, mint Attila… Másrészt, közel sem vagy olyan tehetséges, egyetlen “győztes esélyes szerzeményt” sem tudnál elénekelni sem Máté Pétertől, sem mástól… Harmadik ok: Emberileg meg sem közelíted (jóság, szorgalom, kitartás, szerénység, stb.) ezt a fiút… Továbbá rég elmúltál 14 éves és semmire sem vitted, ezért nagyon irigyled a László Attilától a főnyereményt!
  Irigykedj csak tovább, semmi nem változik. Azaz mégis: Te leszel általa rondább, ocsmányabb, rútabb! Úgy kell neked és a többi irigynek!

 5. Ida szerint:

  XXL123!

  Hát, ha te mondod, az biztos! Miből gondolod, hogy csak is egyedül Szabó Ádám a tehetséges! Igen, az, ő is az! Akkor is örültem volna, ha ő nyer.
  Mégis úgy érzem, hogy Attilánál jobb helyre került a nyeremény: Egyrészt, mert Ádámnak anélkül is megvan a lehetősége a sikerre. – ezt nem kívánom részletezni.
  Másrészt, mert Attila ugyanolyan tehetséges, ugyanolyan szorgalmas és ugyanúgy tanulni, hasznosítani fogja nyereményét, annak ellenére, hogy rosszabb körülményei vannak, hátrányosabb helyzetben van, mint Ádám.

  Na, az Utasi Árpit ne is említsd. Vele Fábri nyerette meg a fődíjat annak idején, teljesen szociális alapon. Nem is vitte semmire belőle, felélte a család. – Egészségükre! Nem sajnálom tőle, tőlük, csak ez nem jótékonysági műsor, hanem tehetségkutató!

  És igenis, László Attila tehetséges. Majd megláthatja mindenki, hogy mire viszi, ki lesz belőle olyan idős korára, mint Tabáni István, aki mellesleg szintén a kedvencem volt!
  Jó lenne nem gonoszkodni, hanem örülni a nyertessel, biztatni és kívánni neki további sikereket!

 6. Fazekas Istvánné szerint:

  Kedves Serpent!
  Első mondatodra válaszolva: Ne érts félre, kérlek. Előző kommentemet azért zártam a “magyarországyi magyar” kifejezéssel, mert pontosan azt az érzést szerettem volna kelteni, hogy “együtt dobbant a szívünk”, amikor élveztük az adások alatt a közös kis kedvencünk előadásait és akkor is, amikor kimondták a László Attila nevét a fináléban!

  Tudnék veled beszélgetni, (talán mindketten élveznénk is!), de ez a fórum nem a történelemről, nem az emberek egymás jó-rossz megítéléséről, ferde szemmel nézéséről szól, hanem László Attila győzelméről. Engem csak az zavar, hogy folyton védekeztek, ha kell, ha nem. Miért kell mindenkit ellenségnek, támadónak, lenézőnek vélni? Ne tegyétek, mert ez nem jó, és nincs is rá ok. Határon innen és túl élnek mindenféle emberek. Nem vagyunk egyformák. – még szerencse!

  László Attilának gratulálok! Legyünk rá büszkék és szurkoljunk azért, hogy ez az esemény legyen életében a sikersorozat kezdete!

  Minden jót!

 7. XXL123 szerint:

  Te jó ég…A tehetségtelenek nyerik a Csillag születikeket(Kivéve Tabánit:Ő TEHETSÉGES).Nem érdemli meg.
  Az elsőt az Utasi Árpi csak azért nyerte meg,mert…Kicsit szegényebb,és szüksége volt a nyereményre(A PÉNZRE).
  Idézem:”Szerintem az abszolút győztes SZABÓ ÁDÁM!!!!!!!Ő legalább újdonságot, tehetséget, maximalizmust mutatott fel.”
  Ez így igaz…

 8. serpent szerint:

  Szerintem nincs ilyen hogy erdélyi magyar vagy magyarországi. Magyarok egyek vagyunk. Szomorú hogy a tv riporter sem tudta mit gyászolunk jun 4.én.Közös gyásznapnak kellene lenni.A külföldre rekedt magyarok nem azt akarják, hogy a Magyarorsz.-on élő magyarok segítsék őket anyagilag, hanem azt hogy együtt dobbanjon szívünk. Ezt sajnos kinevelték belőlünk az utóbbi majd 100 évben.
  Ezért vagyunk olyan sebezhetőek, ellentétben más nemzetekkel.
  Olyan mintha egy gyereket kiskorában beadnak a szülők külső kényszerből árvaházba, majd 18 évesen megjelenik , és azt hiszi, hogy örül neki a családja, de az édes testvérei nem akarják, mert félnek hogy eleszi előlük a kenyeret…

 9. ibolya szerint:

  Nos en ugy gondolom ,hogy szabo adam is nagyon tehetseges es nem kell leertekelni a harmonikat mert szerintem ilyen fiatalon sot nemsokan vannak idosebbek se akik igy elbirnak profi szinten ezen a hangszeren ami a MATE PETER szamokat illeti azokat ugy kell elenekelni mint laszlo attila vagy legalabb megkozeliteni ,hogy eredeti eloadoja buszken nezzen le vagy fel ra .adam is nagyon megerdemelte volna a dijat ja es nem vagyok magyarorszagi magyar csak latok REALISAN…………

 10. bence szerint:

  szep volt csikbol is szurkoltunk csak igy tovabb>>>>>>

 11. Fazekas Istvánné szerint:

  delorin!

  Kíváncsi lennék, ha te elénekelnél egy “esélyes szerzeményt” Máté Pétertől (főleg 14 évesen!), milyen sikered lenne!
  Másik dolog, hogy László Attila nem Utasi Árpika, hanem egy értelmes, intelligens, tehetséges fiú, aki megérdemli a győzelmet, mert nem csak “cuki”, mint mondottad, hanem szerény és szorgalmas, jól nevelt, akit mindenképpen előre viszi majd a nyereménye, nem hátra.

  Szabó Ádám is kiváló, tehetséges, szimpatikus, biztos sikeres lesz az életben. Mégis úgy érzem, László Attilának többet jelent ez a nyeremény, nagyobb szüksége volt a biztatásra, az elismerésre… – mondom mindezt magyarországi magyarként!

 12. pengfu szerint:

  én is Attilának szurkoltam nam Ádámnak a harmónikázása kész katasztrófa utáltam

 13. kisa szerint:

  Őrülünk Attila,hogy te nyerted meg a csillag születiket,Erdély neked szurkolt a Trianon gyásznapján,csak igy tovább!!!!!!!

 14. delorin szerint:

  Nem azt mondom hogy László Attila nem tehetséges, de mint már előzőleg is megtapasztaltuk Utasi Árpikánál, nem a tehetség számít igazán. A győzelemhez elég az hogy ” CUKI” vagy és megzabálnak a nézők.
  Szerintem az abszolút győztes SZABÓ ÁDÁM!!!!!!!Ő legalább újdonságot, tehetséget, maximalizmust mutatott fel.
  A többiek, beleértve László Attilát is, milyen újjal rukkoltak elő. Elénekelt Máté Péter számokat, egy amúgy is győztes esélyes szerzeményt… ennyi.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: