Tehetségek a tengerentúlról

Miután Király Viktor lett a 2008-as év hangja, a döntőben megelőzve Hient és Nkuya Soniát, bebizonyosodott, hogy a Megasztár nem ismer határokat. Nem csupán a szomszédos országok magyarok lakta területeiről érkeztek tehetséges versenyzők, hanem akár más kontinensekről is. Az ötödik széria sem lesz kivétel ezalól.

Már az első válogatásról készült adásban feltűnt Kállay-Saunders András, aki hangjával a zsűri és a közönség elismerését is kivívta. Nem kellett sokat várni, itt az újabb ifjú mega-jelölt, a mindössze tizenöt éves Lakatos Yvette. A lány ötéves kora óta Kanadában élt, azonban Andráshoz hasonlóan nemrég hazaköltözött, és mindenképpen ki akarta próbálni magát a műsorban.

Tehetségére már kint is felfigyeltek, ugyanis megnyert egy gyerekeknek meghirdetett kanadai tehetségkutatót, és több alkalommal szerepelt a televízióban is. Yvette énektanárral készült a Megasztár-válogatóra, és ahogy elkezdte énekelni Rihanna slágerét, nem lehetett kérdés a továbbjutása.

Jellemzően lelkes amatőrök próbálják ki magukat a megazsűri előtt, de minden alkalommal feltűnik egy-egy hivatásos. Ezúttal Presserék nem kis meglepetésére megjelent a válógatón Fekete Jenő, aki a blues és boogie stílus hazai nagykövete, a Palermo Boogie Gang gitárosa volt a 90-es években. Az már kevésbé volt meglepő, hogy megkapta a pecsétet, ami a továbbjutást jelenti. Hozzá hasonlóan a nemzetközi szinten is sikeres és elismert acapella-együttes, a Bolyki Brothers tagja, Bolyki Balázs is.

Többen voltak, akiknek még sok gyakorlás kell, de a zsűri látott bennük lehetőséget, így továbbjutatta őket, másoknak be kellett érniük a tévés szerepléssel. Tibor, akit már az elmúlt héten is láthattunk, óráknak tűnő percekig igyekezett a legjobbat kiadni magából az előválogatón. A feszültség és idegesség sajnos a zsűri színe előtt sem múlt el. Csak Eszenyi Enikő ölelése és súgása után sikerült előadnia Máté Péter: Ez majdnem szerelem volt című örökzöldjének refrénjét. Ha a továbbjutás nem is jött neki össze, a tizenöt perc hírnév mindenképpen.

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Monika szerint:

  kiraly a hangod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Monika szerint:

  o a kedvencem imadom olyan kiraly hangja van remelem o nyeri meg

 3. nicklady szerint:

  szerintem is ez a lány a legjobb remélem sokan igy vélik

 4. zsuzsika szerint:

  szerintem nagyon jo a hangod és sok mindenki szeretne ilyen hangot mint a tied,mert te tényleg egy tehetség vagy!!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: