VV6: Viki megvádolta Zsófit: „Könnyen kapható vagy!”

A VV6 igazságosztója könnyűvérűnek nevezete a vele hónapok óta együtt lakó lányokat – talán kisebbrendűségi komplexusát bújtatja az őszinteség köntösébe?

Izabella a párbajról sikeresen visszatért villatársai közé, és nem mulasztotta el provokáló kérdésekkel kicsikarni a többiekből, hogy élték meg a számára krízist jelentő helyzetet. Hangjából bár hergelés nem volt hallható, habozás nélkül tette fel ellentmondást nem tűrő kérdéseit.

Zsolt volt az első, aki nem térhetett ki a válaszadás elől. A lányt az érdekelte, hogy mindössze a villa utolsó párjának szétbombázása volt-e a célja a jel rápakolásával? Zsolt diplomatikusan annyit reagált, hogy várható volt Iza párbaja, és könnyedén kijelentette, nem érdekli Charlotte távozása.

Krisztiánt finoman szólva is kérdőre vonta Vikivel történt veszekedése miatt, mindössze azért, mert a párbaj hetében csaptak össze, és számára ez belső feszültséget okozott.

Auréliótól hallani akarta, hogy élvezte-e a helyzetet? Aurélió érezhető gúnnyal a hangjában határozottan megmondta: „Nekem jól esett, hogy beléd tudok kötni!” Majd a lány merészen azt mondta: „Téged nem zavar, hogy korábban megvádoltad Krisztiánt azzal, hogy segget csinál a szájából, és te most ugyanezt teszed?!” Erre Aurélió nyersen kijelentette, ne hasonlítsa össze a lány az ő kapcsolatukat a párkapcsolatával, mindenki tudja, hogy Krisztián és Iza viszonya csak „ez maradt” kategória.

VV Zsófika

VV Zsófika – a kis szépség bevallotta, fájdalmat jelentett neki Viki kijelentése

Robban a bomba

Iza csípősen visszavágott, hogy Auréliónak pedig csak Teó maradt, és máris megindult a lavina.

Viki nem hagyta szó nélkül, igazságérzete kimondatta vele: Aurélió bárkit megkaphatna itt a villában, még őt is – majd kis keserűséggel a hangjába hozzá tette: „Csak nekem nem jön össze.” Sőt, azt is kihangsúlyozta, hogy a többiek hazudnak, ha azt mondják, nem így van. Iza és Zsófi azonnal felocsúdott, és heves önvédelembe kezdtek, de Viki csak nem tántorodott el csípős véleményétől.

Iza gyorsan elhallgatott, amikor észrevette, a villa Törpillája, Zsófika mennyire szívére veszi az elhangzottakat. Vehemens szóváltás kezdődött az egykor egymásért rajongó barátnők között, és Zsófi máris „tahónak” nevezte Vikit! A VV6 őszinte leányzója önmagához híven elismerte: „Rendben, akkor tahó vagyok!”, de sértődésnek jelét sem mutatta, sőt, rendületlenül kitartott igaza mellett.

Viki szerint a korábbi szenvedélyes csókolózások is azt bizonyítják, hogy a lányok most igenis hazudnak.

Vége a barátságnak?

A szóváltásnak az lett az eredménye, hogy Viki kijelentette: „Nem leszünk olyan barátok, mint voltunk, soha!” Zsófinak azonban ez már túl sokat nem nyomott a latba, ő ugyanis vérig sértődött azért, mert könnyen kaphatónak nevezte egykori barátnője.

Vajon lesz ebből valaha kibékülés, vagy végleg búcsút mondanak egymásnak?

Hasonló bejegyzések..