VV6: „Fáj nekem, meg felidegesít, meg elkeserít”

A két szerelmes életében valószínűleg egész villalétük alatt folyamatosan visszatérő feszültségforrás, és viharos indulatokat kirobbantó bomba lesz a tény, hogy Iza Aurélióval a zuhany alatt szenvedélyesen csókolózott.

Viki nincs is tekintettel Krisztián érzelmeire, ebédelésük alkalmával érzékletesen elmeséli, hogy mit látott-hallott, amikor rájuk nyitott a zuhanyzóban.

„Hagyjál engem békén!”

Több sem kellett a fiúnak, ismét kifakadtak érzelmei, és a kamerának bevallotta, fáj neki, felidegesíti, és el is keseríti ez az egész bármikor, amikor szóba kerül. Mindezt pedig azért fájlalja annyira, mert akkor már ők is közeledtek egymás felé Izával.

Az asztalnál elhangzottakat követően a lány szeretett volna hozzá bújni, de Krisztián csak annyit mondott: „Hagyjál engem békén!” A szépség azonnal tudta, hogy miről van szó, de persze a női praktikákat bevetve faggatta a fiút, hogy minél többet halljon tőle. Az érzékeny, és érzelmeitől túlfűtött fiú nem tud uralkodni birtoklási vágyán, és az sem érti, hogy Iza miért várja el tőle, hogy mások előtt beszéljen belső dolgairól. A lány csak annyit válaszolt: „Mert szerettem volna, ha mindenki előtt elmondod, mennyire féltesz!”

A lány őszintén elárulta, valójában szégyelli, ami Aurélió és közte történt, és ha rajta múlna, semmissé tenné az egészet, mert sajnálja, hogy most Krisztián ennyit őrlődik az elmúlt hónapok miatt. Krisztián saját bevallása szerint ilyenkor úgy érzi, azon nyomban szétrobban, és ha lehetősége adódna rá, a környezetében lévő tárgyakon tombolná ki fájdalmát.

Iza és Krisztián

A villa szerelmesei: Iza és Krisztián – érzelmes szóváltásaik mára már a mindennapok részét képezik

„Ilyenkor megingok veled kapcsolatban”

Krisztiánnak már az is megfordult a fejében, hogy villatársai szándékosan torpedózzák a víz alatt történt jelenettel, és ezt a lány sem tartja lehetetlennek. Az őszinte fiú nem rejtette véka alá azt sem, hogy ilyenkor meginognak érzelmei, és a kapcsolatukba vetett bizalma.

Csak addig nem zavarta, míg meg nem kapta?

Iza elpanaszolta a nyugiszobában, hogy teljes mértékben megérti, amiért ez rosszul esik neki nyilván, csak azt nem tudja hová tenni, hogy Krisztián pontosan ismerte a történtek minden részletét, mielőtt mélyebb kötelék alakult ki köztük, és hogy lehet, hogy akkor még nem zavarta, most pedig folyamatosan felüti a fejét a zöldszemű szörny?! Iza teljesen őszinte volt hozzá mindig, így semmi oka nem lenne a féltékenységre.

A lány szeretné, ha Krisztián elfogadná őt úgy, ahogy van, mert számára sokat jelent, de nem tudja, meddig fogja bírni a folyamatosan, maróan felizzó érzelmeket. Ennek ellenére is úgy tűnik, rendületlenül kitartanak egymás mellett, mindkettejük nyílt lapokkal játszik, és próbálnak mindent megtenni azért, hogy ez így is maradjon.

Hasonló bejegyzések..