Zsuzsi távozott a Villából

Felgyorsultak az események a Villában: Zsuzsit kizárták a Villából, Leonidasz párbajozik ma este Évával, Szandika könnyítene Alekoszon. Zsuzsi dührohamot kapott, mikor Olivér kritizálta. Nem bírta vagy nem akarta visszafogni indulatait és szó szerint narancsokat és üdítős flakont vágott a Vagány fejéhez, valamint neki is ment volna Olivérnek, ha nem akadályozzák meg a többiek.

Gombi és Leonidasz próbálta visszafogni a lányt, hiszen minden testi épség veszélyeztetése tilos a Villában. Zsuzsi többször hangoztatta, hogy ki akar menni a Villából, így felmerül a kérdés, hogy azért szegett-e szabályt, hogy kizárják a játékból vagy tényleg nem tud uralkodni érzelmein. Mindenesetre a Való Világ történetének legkeményebb büntetése sújtott le Zsuzsira: azonnal el kellett hagynia a luxusbörtönt. A többiek csak találgatják, hogy ki az oka a kizárásnak, hiszen Olivér is keményen beszólt Zsuzsinak. A Bombanő mosolyogva ment haza, de talán azt el is felejtette, hogy kudarcot vallott, hiszen már biztos nem nyerheti meg a fődíjat. Zsófit és Gombit nagyon megviselte a fekete démon távozása. Szandika vigasztalhatatlan volt, a falat rugdosta, ordított és sírt barátnője távozása miatt.

Zsuzsi elhagyja a való világ villát..

Éva Leonidaszt választotta párbajtársnak. A görög fiú nem volt meglepődve, és nem fél a megmérettetéstől. Mindkét párbajozó az esélyeit latolgatja és próbálja kifürkészni, hogy a többiek kinek a visszajövetelének örülnének. Szandika elárulta Olivérnak, hogy kisegítené Alekoszt nehéz helyzetében, vagyis lefeküdne az Okostojással, hogy nőhiányát enyhítse. Olivér meglepődött a felajánlkozáson és rögtön rohant Alekoszhoz elújságolni a nagy hírt, aki bár örült a lehetőségnek, de bevallotta, hogy ha választhatna, nem Szandikával bújna ágyba, hanem a férjezett Ginával. Ma este, a VV4 első párbaja végén valaki elbúcsúzhat álmától, valakinek véget ér a játék. Természetesen a nézők döntik el, hogy ki maradjon kinn és ki menjen vissza a Villába.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: