2010. december 9. 18:21.

zsuzsi A szerdai beszavazóshow győztese a fekete démon, Zsuzsi lett. A nézők annak ellenére Zsuzsit juttatták be, hogy Kata botrányos viselkedést ígért, Adrienn meg erotikát csempészett volna a Villába. A fekete szépség talán botrányokat és erotikát is tartogat a nézőknek, hiszen már az első nap meztelenül fürdött, és vibrátorokat is vitt be magával, gondolva a hosszú magányos hónapokra.

Olivér és Éva között heves vita alakult ki, Olivér mindenféle petének és lárvának minősítette Évát, valamint megfogatta, hogy elkövetkezendő villaléte során mindent megtesz azért, hogy Éva ne érezze jól magát. Béci és Alekosz nem jó szemmel nézte Olivér agresszióját. Olivér egész nap a toppon volt, hiszen Gombinak kitalált egy feladatot. Elhitette a Szépfiúval, hogy egy olyan megbízást kapott, miszerint egy szál pelenkában kell táncolnia Giginek. A fiú minden szó nélkül levetkőzött és mutogatta magát pelusban. A rengeteg csúnya szó használata miatt káromkodásmentes napot kellett tartaniuk (ez sem volt buta ötlet :) ) a lakóknak. Mindenki, aki bármi nem illendőt ejtett ki a száján, büntetést kapott.

Zsuzsi, a bombanő nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

VV Zsuzsi börtönbe kerülhet

VV Zsuzsi 3 évre börtönbe kerülhet

2012. augusztus 14. 17:00.

Olivért küldik párbajozni a lakók

2010. december 28. 15:51.

Zsuzsi távozott a Villából

2010. december 22. 17:37.
Hozzászólások (3) - Hozzászólás írása »
  1. katy szerint:

    mar ideje volt h zsuzsi hazamenjen mert egy bekebzelt ringyo es be se kellet volna menjen

  2. filipovics anikó szerint:

    szija zsuzsi jo vagy csak tulokos kodo én aszt mondom hogy te megy haza a vilá bol…….

  3. dorottya@t-online.hu szerint:

    hogyvagy

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=79 w=320 h=80 float=left]Mikulás reggel senkinek nem maradt üresen a csizmája. Laci Mikulás gondoskodott róla, hogy mindenki megkapja méltó ...