2010. november 26. 16:58.

Zsófi A csütörtöki beszavazásnál a Naívák közül juthatott be egy lány a Villába. A szöszke, mosolygós 19 éves Zsófit választották a nézők. Az adás végére a lány kiérdemelte a Legnaívabb címet. Bemutatkozó kisfilmjéből kiderült, hogy Zsófit már sokszor átverték a férfiak, könnyen lesz szerelmes és igazán életvidám felfogása van.

A Villalakók többsége is a csinos fiatal lányt választotta lakótársnak, és kívánságuk valóra is vált, hatodikként beköltözhetett a szöszi Naíva. A mindig plüssállatokkal alvó lány első éjszakáját a kiéhezett Alekosszal kellett töltenie. A nézőknek arról kellett dönteniük – amellett, hogy melyik Naivát akarják a Villában látni –, hogy az újonc kivel aludjon. Nem meglepő, hogy a szavazók több mint 60%-a Alekosszal szeretné egy ágyban látni a lányt. Pontosan mi minden történt az éjszaka, Zsófi hogy élte túl Alekoszt, ma este kiderül az összefoglalóból.

Zsófi, a legnaívabb nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Alekosz, a Villamester

2010. november 25. 16:16.
Hozzászólások (3) - Hozzászólás írása »
  1. dodika 19-éves szerint:

    he nagyon szépvagy de szerintem valaki azt mondja hogy te egy sovány vagy de én nem igy gondolom

  2. Joci szerint:

    Nikolasnak átlagos énekhangja van.Hiába próbálja sztárolni a Keresztes Ildikó.Magyarországon soha nem lesz sztár.Fogják egymást kézen és húzzónak a fenébe.

  3. Joci szerint:

    Zsófinak nagyon szurkolok.Az a kiéhezett Alekosz minden nőre rárepülne.Öcsém éhes disznó makkal álmodik.Ha ilyen gyorsan szerelmes leszel,milessz veled két hét mulva?

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=69 w=100 h=80 float=left]A nézők legutóbb arról dönthettek, hogy ki legyen a Villamester. Az első hangzásra nem túl imponáló ...