2013. július 18. 11:53.

Az X-Faktor 2013-as évada sok meglepetést tartogat: nem csak a zsűri, a műsorstruktúra és a két műsorvezető újul meg, hanem új kategória is lesz, mégpedig zenekarok néven – mesélte Geszti Péter a Life.hu-nak.

Geszti már negyedszer ül az X-Faktor mentori székébe, de még számára is sok meglepetést tartogat a tehetségkutató.

Mint ismert, az RTL Klub showműsora a 2013-as évadra megújul. A régi ítészek közül (Geszti, Malek, Keresztes és Feró ) csak Pétert tartotta meg a csatorna, aki három új zsűritaggal egyengeti a tehetségek útját: Tóth Gabi, Szikora Róbert és Alföldi Róbert ülnek a mentorszékekbe. Ördög Nóra helyett – aki újdonsült anyukaként egy időre visszavonult a tévézéstől – Lilu és Istenes Bence vezeti a műsort. Emellett nem csak szóló énekesek, valamint csapatok jelentkezhettek a tehetségkutató válogatására, hanem zenekarok is, akiknek természetesen szintén élőben kell bizonyítaniuk.

Geszti Péter

Geszti Péter tapasztalt mentornak számít, de még őt is hatalmas meglepetések várják az X-Faktor 2013-as évadában

“Van egy új kategória, mégpedig a zenekarok, akik élőben játszanak a stúdióban már a válogatások kezdetétől. Ettől átütő erejű lesz a zene és közöttük is vannak olyan ismeretlen arcok, akikről nem értem, hogy nem derült ki még eddig, mennyire tehetségesek. Számomra is tartogatnak meglepetéseket a válogatások, mert mindig jönnek emberek, akik tudnak újat mutatni és leesik az állunk. Emellett természetesen lesznek énekcsapatok és szóló énekesek is, de az igazi újdonságot a zenekarok jelentik majd. Ismét jönnek visszatérő tavalyi arcok, akik újra próbálkoznak és ez is nagyon izgalmas, mert van, aki egészen új arcát mutatja meg” – mesélt a várható újdonságokról a Life.hu-nak Geszti Péter.

Zenekarok kategóriával újít az X-Faktor nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Alföldi Róbert

Alföldi Róbert az X-faktor gonosza

2013. július 10. 13:00.
Az új X-faktor mentorcsapat 2013-ban (fotó: Blikk.hu)

X-Faktor 2013 – Jelentkezés

2013. május 14. 15:38.
Az új X-faktor mentorcsapat 2013-ban (fotó: Blikk.hu)

Az x-faktor mentorok 2013-ban: Megvannak!

2013. április 30. 13:17.
X-faktor mentorok 2012-ben

Megvannak az X-faktor 3. mentorai

2012. június 26. 15:17.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Alföldi Róbert

Rettegnek Alfölditől az X-Faktor negyedik szériájának énekesei, ugyanis a Nemzeti Színház korábbi igazgatója a tehetségkutató gonosza: mindenkit kíméletlenül megkritizál - ...