2012. szeptember 3. 12:16.

Már napokkal korábban szárnyra kaptak a hírek, hogy Zámbó Jimmy legidősebb fia, Krisztián is indul az X-faktor tehetségkutatójában.

Rögtön az első adásban már lehetett látni Krisztiánt, akinek sikerült mindenkit meghatnia gyönyörű előadásával. A produkció láttán pedig Geszti Péter el is pityeredett, Ördög Nóra is könnyeket morzsolt a szemében.

Zámbó Krisztiánra valószínűleg egy ország figyel, a legendásan Királyként nevezett Zámbó Jimmy fia ugyanis úgy döntött, megpróbálkozik karrierje építésével, még pedig az X-faktoron keresztül.

Az, hogy Jimmy fia, lehet előny és hátrány is az énekes számára, ezt ő maga mondta még korábban. Krisztián félve lépett a mentorok elé, még a produkció előtt ki is jelentette, hogy sosem izgult ennyire, mint most.

Zámbó Krisztián éneklését a válogatáson ezen a videón tudod megnézni »

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián: Geszti Péter elsírta magát, Ördög Nóri a könnyeit törölgette

Geszti egyből rákérdezett Krisztiánnál, hogy Jimmy fia-e, amikor meghallotta a Zámbó vezetéknevet, mire a fiú igennel felelt. Ezután határozottan kijelentette, hogy ő nem kívánja felhasználni édesapja ismertségét, csak és kizárólag saját maga miatt jelentkezett a tehetségkutatóba.

A Bukott diák című Jimmy dalt énekelte, szinte tapintani lehetett a feszültséget a stúdióban. Malek mereven figyelte Krisztiánt, Geszti pedig könnyes szemmel hallgatta a produkciót. Geszti úgy nyilatkozott a produkció után, hogy Krisztián minden erejét megfeszítve próbált kilépni édesapja árnyékából, akinek zenei munkássága megosztotta a magyarokat, és nagyon meghatotta őt az előadás.

A műsorvezető Ördög Nóri is elmorzsolt egy könnycseppet, annyira meghatódott a produkciótól. Mint elmondta, látta Krisztiánon, hogy egy lapra tesz fel mindent, igyekszik kihozni magából a legtöbbet, és ez sikerült is neki. Ő is érezte, hogy nagy feladat Krisztiánnak kilépni édesapja árnyékából. Geszti azt mondta a dal végén, hogy nagyon boldog, hogy megidézte Krisztián az apja szellemét, de beletett magából is egy darabot, és ez nagyon fontos ebben a szakmában.

Zámbó Krisztián megríkatta Gesztit nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Zámbó Krisztián a hangokat, Matolcsy György a számokat nem találja : )

Zámbó Krisztián vs. Matolcsy György

2012. november 23. 14:14.
A Zámbó Krisztián életéről szóló film már idén a mozikba kerülhet

Zámbó Krisztián feladja az X-faktort

2012. október 16. 16:05.
Hozzászólások (2) - Hozzászólás írása »
  1. BARBI szerint:

    Hajrá krisztián!!!!!!!!!!!

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
A Zámbó Krisztián életéről szóló film már idén a mozikba kerülhet

Zámbó Krisztián videóját az 1. adásból ezen a linken találod » Az új X-faktorban hamarosan láthatjuk Zámbó Jimmy legidősebb fiát, ...