Zámbó Krisztián lelépett az X-Faktor házból

Zámbó Krisztián nem lakik együtt versenytársaival az X-faktor házban, csupán eljátssza a közös élet nehézségeit az RTL Klub kamerái előtt.

Jimmy fia mindenkit kikészít: a mentorokat és a nézőket a hangjával sokkolja, a versenytársait gyerekes viselkedésével kergeti az őrületbe – cikkezett több újság is erről az elmúlt hetekben. Stone például legutóbb azon siránkozott, hogy képtelen elviselni Zámbó Krisztiánt és inkább szállodába vonul, csak ne kelljen vele együtt laknia.

Most kiderült, ügyes színjáték az egész, ugyanis Zámbó soha nem lakott riválisaival az X-faktor házban, így össze sem rúghatta velük a port. Míg a tehetségkutató döntősei a Corvin sétányon hajtják álomra a fejüket, addig Jimmy fia egy 13. kerületi lakásban alszik barátnőjével.

„Kaptam egy lakást a belvárosban a nagynénémtől, így kihasználom. Esténként legalább kettesben lehetek a kedvesemmel, nyugalomban, körülbelül három hete működik így a dolog. Bent az X-Faktor-házban egyre üresebbek a lakások, egyre nagyobb a feszültség, és mivel a kedvesem most ott lakik a belvárosban, inkább ott alszom. Sokat gyakorolok, előfordult már olyan, hogy egy szomszéd feljött, és mondta, tudja, hogy készülök, és nagyon szeret, de lehetnék már halkabban” – mondta Krisztián.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián lelépett..

A próbákat a szomszédok valóban hallják, ám egyáltalán nem élvezik, sőt egyre nehezebben tűrik Krisztián skálázását. „Nagyjából azóta lakik itt Krisztián, hogy elkezdődtek az élő show-k. Krisztián folyamatosan gyakorol, próbál, ami elég zavaró. Azt még nem sikerült kiderítenünk, hogy mi lesz a szombati produkciója, mert nem felismerhető, ahogy énekel” – árulta el egy neve elhallgatását kérő szomszéd.

Kiderült, Jimmy fia nem szeg meg semmilyen szabályt azzal, hogy nem lakik együtt a többiekkel az X-faktor házban. „A Corvin sétányon lakni egy lehetőség, hiszen ott vannak a próbatermek, napközben általában oda köti őket az elfoglaltságuk. Mivel a versenyzők jelentős része vidéki vagy határon túl, ezért nekik egyszerűbb, hogy bent lakjanak. Az eddigi szériák során is mindenki bent lakott, de néha hazamentek, ha egy kis nyugalomra vágytak, így volt ez például Kocsis Tibóval is” – nyilatkozta Schiwert-Takács László, a műsor főszerkesztője.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Hozso szerint:

    Sajnos.visza élsz édes apád nevével mennyél.hazza inkáb nem tudsz énekelni

  2. madlen szerint:

    Sok hühó semmiért!!!! Ebből is látszik, hogy mennyire gerjesztettek a hírek!!! Hogy ennyi rossz indulat munkálkodik az emberekben ez szomorúvá tesz !!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: