Zámbó Krisztián (Jimmy fia) is indul az X-faktorban

Zámbó Krisztián videóját az 1. adásból ezen a linken találod »

Az új X-faktorban hamarosan láthatjuk Zámbó Jimmy legidősebb fiát, Krisztiánt. A 33 éves fiatalember már többször próbálkozott zenei karrierje építésével, de eddig beletört a bicskája, pedig még saját lemezt is adott ki. Talán most az X-faktorban szerencséje lesz.

A Blikk úgy tudja, hogy Zámbó jelentkezett a hamarosan induló új X-faktor szériába. Egy informátor úgy nyilatkozott, hogy látta Krisztiánt az egyik válogatáson.

Az egyik mentor még rá is kérdezett a névazonosságra, hogy valóban ő-e Jimmy fia, ő pedig elismerte.

Zámbó még januárban tett említést egy hetilapban, hogy fontolgatja indulását a tehetségkutatóban. Szigorú szerződés köti a fiatalembert az RTL Klubhoz, így nem beszélhetett teljesen a részletekről.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián - Zámbó Jimmy fia - jelentkezett a 2012. évi X-faktor versenyre

Régóta figyelemmel kíséri a műsort, már a kezdetek kezdete óta, szimpatikus neki mind a négy mentor, szereti és tiszteli őket. Úgy érzi, most jött el az az idő, hogy kipróbálja magát, és kíváncsi arra, mit mondanak a mentorok neki, van-e hely számára a pályán. Krisztián még azt is elmondta, amikor színpadra lép, úgy érzi, édesapja fentről figyeli minden egyes lépését, ugyanakkor azon is gondolkodik, apja vajon mit kritizálna a produkcióval kapcsolatban. Jimmy tanácsa, hogy “Soha ne elégedj meg magaddal!” még mindig cseng a fülében.

Az X-faktor kreatív producere, Herman Péter elmondta a lapnak, hogy nehéz dologban vannak azok a jelentkezők, akiknek valamely szülője híres, bár az embereket kétségtelenül érdeklik a sztárcsemeték. A nézők nagyon boldogak, ha jól sikerül a produkció, viszont ha rosszul, a szokásosnál is jobban kárörvendenek.

Hasonló bejegyzések..

12 hozzászólás

 1. mami szerint:

  Krisztián jó lenne ha édesapád nyomdokába lépnél.Jó a hangod neked ezek a dalok állnak jól.Sok sikert a továbbiakban.

 2. Edici szerint:

  Krisztian, szerintem magyar dalokat enekely es olyanokat amik neked kenyelmesek.Mert nagyon jo hangod van,de rossz szamokat valasztasz. Az elso kituno volt! Erzik az izgatotsag,idegesseg a hangodon. Enekely olyat amit te mar megszoktal.Te csak azt csinald amit te tudsz es ne az apudat akarjad elerni,tultenni rajta vagy hasonlatosagot keresni. Ami egyszer-egyszer megvan ..a hasonlatossag.
  Amit az apud emlekere irtal ..azt vegigsirtam … Gyonyoru! Gratulalok! Az elejen probald magyar szamokal es majd kesobb johet az angol.
  Sajnos csak enternetrol tudlak nezni,de minden fellepesedert drukolok es izgulok.Ne halgas a rokonaid tanacsara !”(ahogy szoktak mondani:) A sok babakozt elveszik a gyerek!”
  Sok sikert kivanok !

 3. adél szerint:

  Krisztián sok sikert, gyönyörűen énekelsz.

 4. Catrin szerint:

  Csak gratulálni tudok!

 5. demo szerint:

  Mi az, hogy ne hasonlítsuk Jimmy-hez? Állandóan arról szól minden, hogy “Jimmy fia”!!! Mintha ezt kötelező lenne kihangsúlyozni, közben meg ” ne hasonlítsuk”.
  Szegény srácról nem is tudunk semmit, mert állandóan csak az apja jön szóba.
  Persze Krisztián is rájátszik erre, mert ha már egyedül nem lehet sikeres, akkor az apja után hátha. Állandóan csak róla beszél. Nincs ebben semmi rossz, csak akkor nem kell az ellentetjét állítani, mert az már gázos.
  Másnak is halt már meg az apja, mégsem akörül forog az élete.

 6. esbeta szerint:

  Nagyon jol enekelt sok sikert krisztioan

 7. kálmán szerint:

  Ha valaki elakar érni valamit azt el is éri,elég egy hang vagy dallam vagy ének ami könnyet csal az emberek szivében,menj az úton és ne álj meg ne halgass arra ki lebeszél rólla hisz egy egyéniség vagy kire oda figyelnek, akinek szive van. Sok sikert mindahoz mit elérhetsz!

 8. Micukó szerint:

  Fantasztikusan énekel Krisztián! Szerintem szem nem maradt szárazon,már akiben van egy kis érzés…és ne hasonlítsuk édesapjához,vagy,ha mégis,akkor is tehetséges! Jaa,és próbáljunk meg örülni mások sikerének! Ez olyan tipikus magyar virtus,hogy mindenben hibát keresünk…-((((
  Gratulálok Krisztiánnak és sok szerencsét és boldogságot kívánok neki!

 9. szimi szerint:

  remélem megnyered!

 10. szimi szerint:

  csak rád szavazok végig,jó vagy a király fia.

 11. pepe szerint:

  Csak vigye tovább az apja staféta botját kitünő

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: