Zámbó Krisztián feladja az X-faktort

Zámbó Krisztián nagyon csalódott az első élő adásban nyújtott teljesítménye miatt. Krisztián úgy nyilatkozott, ha a második adásban is gyengének érzi a produkcióját, inkább feladja a versenyt.

Az X-faktor nézői nagyon fel voltak háborodva Csobot Adél és Zámbó Krisztián továbbjutása miatt nem is olyan régen. Krisztián elhatározta, hogy megmutatja irigyeinek, ő csak azért is a színpadra való, ám az első show nem úgy sikerült számára, mint ahogy azt szerette volna.

Az énekes az élő adásban többször is hibázott, még a mentorok is gyengének érezték a produkcióját.

Mentora, Keresztes Ildikó azt nyilatkozta, hogy Krisztián a próbákon sokkal jobban adta elő a dalát. A rontásokat az énekes szorongásainak és félelmeinek tudja be, nem lehet egyszerű kilépni édesapja, Zámbó Jimmy árnyékából.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián maga alatt van az első showban nyújtott teljesítménye miatt

Zámbó édesapja, Jimmy dalával, a Bukott diákkal ejtette ámulatba a mentorokat még a legelső körben, de azóta sem sikerült megközelítenie azt a szintet. Ennek ellenére rendre továbbjutott a következő körökbe, Keresztes Ildikó pedig magával hozta az élő showba. Krisztián azonban elégedetlen produkcióival. Hiába a sok kedves rajongói biztatás és támogatás, az énekes elhatározta, ha a második műsorban sem tudja hozni az általa elvárt szintet, kiszáll a műsorból.

A magyar műsorok történetében még nem volt példa arra, hogy egy versenyző feladja a játékot, mindenesetre Krisztián megteheti, ha úgy akarja. Ilyenkor valószínűleg egy kiesett versenyzőt hoznak vissza az adásba – fogalmazott Schiwert-Takács László, az X-faktor kreatív főszerkesztője. Reméljük azonban, hogy erre nem lesz szükség, és Zámbó minden erejét összeszedve fog küzdeni a második élő adásban.

Hasonló bejegyzések..

15 hozzászólás

 1. dioptria szerint:

  Csak háborogjatok ez egy játék, ami a pénzről szól keményen. Kinek hány bőre van? Mennyit lehet lehuzni róla,akiről nem lehet irni semmit,azzal
  a sok ujságiró nem foglalkozik..A lemezeit is megfogják venni, szeretetből,vagy szánalomból édes mindegy….Pákóhoz képest nivósabb a Krisztián,Pákó és társai nemcsak a biztositékot verték ki,hanem a jó izlést is meggyalázták, mégis milyen magas volt a nézettségi index SAJNOS???

 2. dioptria szerint:

  Már CSAKAZÉRTSE ADD FEL KRISZTIÁN… Jöjjön aminek jönnie kell.
  Nem a Te döntésed volt a tovább jutás, meg különben is ennyi, ember
  csepül szid, megaláz, állj ki és énekelj. Jól keresnek veled mindenhol
  Te vagy a téma minden ujság főoldalán már már a politikába is beszivárogtál, negativból is lehet pozitivum. Közben meg fejlődsz….
  NE ADD FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. kiki szerint:

  Huzzal el a francba, igy enekelni barki tud! Nagykeou ficsur!

 4. Névtelen szerint:

  Kedves Krisztián! Ámulatba ejtettél a “bukott Diák” énekeddel de valóban még nem vagy felkészülve. Felemelt fejjel távozz az X-Faktorból és szorgalmasaan tanulj, énekelni egy évig,képezd a hangod, majd térj vissza, ne sdd fel, de ne tedd magad nevetségessé!

 5. papa48 szerint:

  Krisztián!Drága APÁD forog a sírjában miattad!Szállj magadba és húzzál el!!!!

 6. papa48 szerint:

  Keresztes Ildikó!Tiszta a lelkiismereted? Egy ilyen tehetségtelen alakot vittél magaddal,az igazán jókat pofátlanul elküldted! Értesz egyáltalán ahhoz,amire felkértek? Én a helyedben k….ra eltünnék!!

 7. Lizett szerint:

  Kedves Zámbó rajongók vegyétek már észre a neve Krisztián és nem Jimy tárjátok ki a szíveteket, de ne dugjátok be a fületeket , ennyit kérnék, miért kell elmenni tőle sokkal tehetségesebbnek és a mentorokat sem értem főleg Ildikót, bevinni sem kellett volna nevetséges az X FAKTOR NEVÉHEZ KOMOLYAN SZÉGYEN HA EZT AZ EMBERT más országokban is látják, tegyétek már ki!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Dikó szerint:

   Hát tényleg ez már felháborító,ami itt megy!!!!Sajnos az elfogult Jimmy rajongóknak nincs fülük!!!Kész ciki az egész!!!! Ha bemondják ,hogy ,ő következik mindig várom a csodát de nem fog eljönni.Azt mondja mindig,hogy tanulni jött ide.Hát ne más rovásán tanuljon,mert másoktól elveszi az álmait.

 8. papa szerint:

  fel ne add nem a név számít hanem az ember mindent bele olykor a be futott énekesek is hibáznak

 9. őszintén szerint:

  Ha ö valóban önkritíkus lenne, és lenne szégyenérzete azok felé, akik valóban tehetségesek voltak, és csak azért “repültek” a versenyből, hogy ő ott lehessen, akkor nem szövegelne ennyit, hanem már eltünt volna.
  Azok a versenyzők nem hibáztak, csak egy bűnük volt, a nevük nem “Zámbó”
  Egyszerüen sajnáltatja magát, kihasználva az édesapja máig meglévő tisztelőít.
  Ez a szégyen!
  Folyamatosan olyan gyenge teljesítményt nyújtott (hamis, és ki nem énekelt hangok stb.), hogy valóban szégyen az x-faktorra, hogy miatta tehetséges embereket “rugtak” ki.

  A többi versenyző is ideges, izgul, hatalmas teher nehezedik rájuk, hiszen ismeretlenül KELL FOLYAMATOSAN MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYT nyújtani, hogy bentmaradjanak! Ők nem hibázhatnak, mert akkor vége!

  Ők nem takarózhatnak különféle magyarázatokkal, hogy még egy esélyt kapjanak! 2 PERCÜK VAN!, egy perccel sem több!

  Zámbó hanyadik esélyt kapja?

  A valóban tehetséges emberekkel szemben ez tisztességes?

  • panni szerint:

   OKOSKÁM ! KRISZTIÁN ANNYI ESÉLYT KAPOTT AMENNYIT A KÖZÖNSÉG MEGSZAVAZOTT , ÉS EZUTÁN IS ÍGY LESZ ! EGY PERCCEL SEM MARAD TOVÁBB , CSAK ADDIG AMÍG VOKSOLNAK RÁ !

 10. gyuszi szerint:

  LEHET HOGY IGAZA VAN KRISZTIANNAK MERT APJA MEG ELOTE VAN

 11. Oszi szerint:

  Végre valami jó hír.Ez az Krisztián add fel.Ez igazán jó ötlet lenne tőled.De nem csak a Zámbó Krisztiánnak kéne feladni hanem a Fehér Zolinak is.Amit műveltek a színpadon az kész katasztrófa volt.Nem méltó a X-faktorhoz.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: