2013. január 3. 17:17.

Az X-faktor egyik legbotrányosabb figurája, Zámbó Krisztián 5 millió forintért teregeti ki a szennyest. Könyvében állítólag zömében az X-faktorról lesz szó, hogyan is zajlott az egész tehetségkutató az ő szemszögén keresztül.

A fanyalgók úgy vélik, most, hogy véget ért az X-faktor, Zámbó Krisztián nem a tehetségével és az énekhangjával akar érvényesülni, mert az nincs neki, hanem minden más lehetőséget megragad, hogy a médiában maradjon. Most úgy döntött, könyvet ír magáról és az X-faktorról, hogyan is élte meg ezt a pár hónapot. Nem csak úgy hobbiból vetemedett az írásra Zámbó, nyilvánvalóan az érte kapott 5 millió forint győzte meg arról, hogy ebbe érdemes belevágni.

Zámbó Krisztián éneklés helyett inkább könyvet ír

Zámbó Krisztián éneklés helyett inkább könyvet ír

Úgy tudni, Krisztiánnak van már némi tapasztalata a könyvkiadás terén, ugyanis néhány évvel ezelőtt megjelent egy könyv, amihez ugyan a nevét adta, de nem ő írta valójában a könyvet, hanem elmesélte az írónak a gondolatait az édesapjával kapcsolatban. Ennek ellenére a Vallomás édesapámról sikerkönyv lett, el is kapkodták a boltok polcairól a köteteket. Azonban most úgy hírlik, nem fog Jimmy központi szerepet betölteni ebben az új könyvben, hanem maga Krisztián.

A Blikk értesülései szerint Krisztián ötmillió forintos gázsiban állapodott meg a megrendelővel, amit a könyv sikerétől vagy bukásától függetlenül mindenképpen megkap az énekes. Azért is komoly ez az összeg, mivel a győztes Oláh Gergő tizenkét millió forintot zsebelt be az elsőségért, míg Zámbó csak a hatodik helyen végzett.

A lap megkérdezett egy sikeres, fiatal írót, mennyire számít ez jó pénznek egy könyv megírásáért. Az író azt mondta, mindenképpen nagyon nagy összeg, főleg, mivel Krisztiánnak nincs különösebb írói tapasztalata. Szerinte Zámbó azért választotta a fix pénzt az eladás utáni százalékok helyett, mert nem lehet tudni, hányan is akarnak beleinvesztálni pénzt, hogy megvegyék a kötetet.

Zámbó Krisztián 5 millió forintot kap a könyvéért nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

A Zámbó Krisztián életéről szóló film már idén a mozikba kerülhet

Könyvet ír magáról Zámbó Krisztián

2012. december 20. 11:01.
Zámbó Krisztián a hangokat, Matolcsy György a számokat nem találja : )

Zámbó Krisztián vs. Matolcsy György

2012. november 23. 14:14.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Antal Tímea és Csobot Adél összeköltözik (forrás: rtlklub.hu)

A két X-faktoros tehetség, Antal Timi és Csobot Adél úgy határozott, hogy miután visszatérnek majd Romániából, összeköltöznek, Budapesten szeretnék beindítani ...