Zámbó Krisztián – 3. élő adás

Zámbó Krisztián napjai nem voltak túl fényesek az elmúlt x-faktor show óta, hiszen betörtek otthonában és kirabolták, mint ahogyan azt egy korábbi cikkünkben megírtuk.

A rablás során ellopták apja, Jimmy aranylemezét is. Mivel Krisztián nem akar kiesni a show kötelezte felkészülések ritmusából, így fogta magát és elköltözött.

Malek Miklós szerint elveszett a dal mondanivalójának a világa, mert gyenge volt, erőtlen és hamis. Geszti hasonlóan értékelt. Feró és Ildi pedig megvédte Krisztiánt, elégedettek voltak az előadással.

Zámbó Krisztián produkciója

Hasonló bejegyzések..

56 hozzászólás

 1. Panni néni szerint:

  A zok az emberek nem szeretik Krisztiánt , akik a mai napig is azt számolgatják vajon mennyi pénzt kaszálhat az apja jogdíja után . Népes az a tábor is , akik nyálasnak minősítették apja művészetét . Kik Ők ? Rendszerint kemény fiúk , akik nem szavakkal , nem gyengéd viselkedéssel hódolnak a hozzájuk tartozó NŐNEK . Édesapja volt a szívek KIRÁLYA , szerelemmel fűtött dalaival túl nőtt a múlt századon , és a XXI . században is szerzett létjogosultságot a zenei piacon . Remélem Krisztián , még az unokáid is élvezhetik Édesapád fénylő örökségét , legyél büszke aki vagy , viseld a Zámbó nevet emelt fővel , és ugyan ilyen tiszteletteljes szeretettel . Nem nyered meg az X faktort ? Na és ?

  • no fan szerint:

   Kedves Panni néni,nekem személyszerint ,nincs semmi gondom bajom a sem a Zámbó névvel,Sem Krisztiánnal , egyedül az zavar hogy a tehetsége /ha van /kevés az xfaktoba , ennek ellenére az elvakult Jimmi rajongók továbbszavazzák csupán az apja emléke miatt ,szerintem ha más névvel indult volna akkor Ön sem védené és nem is jutott volna tovább .Gátlástalanul kihasználja az apja emlékét arra hogy boldogulni tudjon ,mert ezt saját erőből megoldani NEMTUDNÁ

   • Panni néni szerint:

    Soha nem voltam Jimmi rajongó , és másé sem , mert széles az a skála amiben az érdeklődésem kiterjed , de nem váltottam csatornát ha Jimmi énekelt . Annyi tiszteletet kapott tőlem is ami megillette . Krisztiánt azért védem , mert sokan ráugrottak , és én nem látok olyan dolgokat , hogy bármilyen gusztustalan módon vissza élne a nevével . Miért menne haza magától ? Más sem teszi , megvárják míg kiszavazzák . Neki is joga van jól , vagy rosszul énekelni . Ez egy verseny , amit majd a végén valaki meg nyer . Egyébként ő szerény , és önbizalom hiányos ember , aki szeretne megfelelni az elvárásoknak , és ezért nem tudja nyújtani amit tud .

 2. Kata szerint:

  Ez szinte hihetetlen, hogy valaki idáig eljut ilyen rossz hallással és énekhanggal! Jobban tenné ha nem égetné le apja tehetségét, és az egész családját? Megér ennyit a pénz? B o r z a d a l m a s !

 3. asd szerint:

  A Fásy műsorában is ciki..Mit keres itt?Nem hallgatja meg a saját előadását? Kritikán aluli!!! Hogy lehet hasonlítani Gergő vagy Timi elődadásához.Sok tehetséges előadót haza küldtek ez a szerencsétlen meg
  adásról adásra nevetségessé vagy inkább szánalmassá teszi magát.
  Szomorú hogy egy tehetségkutató műsorban idáig ellehet jutni ilyen énektudással. Ez minősíti a mentorokat..és magát a műsort.

 4. szerint:

  Ne törődj Krisztián a beszólásokkal, a mai világban nem az a sztár aki jól énekel, hanem az akit kikiáltanak. Te meg jó úton haladsz…

 5. KINGA szerint:

  NAGYON JOK HAJRAA

 6. szerint:

  Kíváncsi vagyok mikor esik ki, de azon sem lepődnék meg ha ő győzne. Manapság nem az a sztár aki jó, hanem az akit annak kiáltanak.

 7. no fan szerint:

  azért a Krisztián fantasztikus hangjáról sokat elárul hogy a YouTube-on folyamatosan törli az RTL a videókat a kommentekkel egyetemben, gratulálok magyarország , gratulálok RTL

 8. panni szerint:

  KRISZTIÁN ! NE FOGLALKOZZ SENKIVEL , CSAK AZ ÖNBIZALMAD SZERETNÉK LETAPOSNI ! MÉG MINDIG BENT VAGY , ÉS A KÖZÖNSÉG SZAVAZATA ALAPJÁN . SZERETÜNK TÉGED!!!!!!!!!!!

 9. tragédia szerint:

  hamis gyenge erőtlen nekem mégis tetszik persze lehet elfogult vagyok

 10. cicaka szerint:

  Nekem tecik igy továb

 11. Éva szerint:

  Sajnálom Krisztiánt .Becsapja Őt a mentora ,aki elhiteti vele,hogy van keresni valója ebben a műsorban.Pedig NINCS.Rossz nézni az erőlködésüket.

 12. talbotede szerint:

  Most már szinte sajnálom Zámbó Krisztián “kinkeserves agonizálását” a
  mutatott teljesitményei alapján.Számomra hihetetlem, hogy mennyi önbizalma van, nem tudom , miért ragaszkodik annyira a szerepléshez, hiszen erre semmi sem predesztinálja.Igazán, megváltás lenne a TV nézőknek, ha szép csendben mindörökre levonulna és nem kellene őt még egy másodpercig is hallgatni. Lehet, hogy egy aranyos gyerek különben, de ez a pály nem neki való.Kár Édespja emlékét ilyen minősithetelen teljesitménnyel megalázni.Sajnálom, hogy ezt kellett leirnom, én igy érzem.Laci bá

 13. vicus szerint:

  Nagyon gyenge volt. Javasolnám járjon énektanárhoz. Nem szégyen.

 14. maci szerint:

  Szerintem sokan előitélettel nézik es hallgatják Krisztiánt. Lehet, hogy nem felel meg mindenki elvárásának, de nem is kell. Lehet, hogy nem mindig nyújtja azt a szintet, amit elvárnak tőle, de legalább nem nagyképű és beképzelt. Tetszik benne az, hogy nem adja fel, és nem hagyja magát legyűrni. Csak igy tovább.

 15. hunoritza szerint:

  Lehet, hogy Krisztián néha nem azt nyújtja, amit elvárnak – már az elôdjére való tekintettel – tôle, de legalább belátja ha elbukott, újra felél, megpróbálja és biztos vagyok benne, hogy a tehetsége a gátlásait felülírja majd.
  A szomorúbb az, amikor a lekvár magát nemes íznek érzi, amikor a polcra kerül /nem akaraom az eredeti hasonlatot ideírni.

 16. erika szerint:

  Rossz hallgatni! Vajon az édesapja- aki igazi tehetség volt- mit szólna.

  Biztos nem járatná le magát!!!!

 17. Jatho szerint:

  Szerintem az RTL direkt hergel minket nézőket! Vajon , hány igazi tehetség esik ki Krisztián előtt?

 18. krisszi szerint:

  Zámbó Krisztián olyas valaki helyét foglalja el az X Faktorban aki igazán tehetséges és esélyes a győzelemre a hangjával (nem a Jimmy rajongók sms-eivel).Nem értek különösképpen a zenéhez de ezt most szombat este is rossz volt hallgatni…annyira hamis,hogy a hideg ráz tőle.De úgy vettem észre,hogy a Malek Miki meg Geszti is kicsit fel voltak háborodva rajta..Szánalmas!!

 19. väärin szerint:

  Nem volt jó…sajnos.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: