Zaklató üzeneteket kap Csobot Adél

Az X-faktor tehetsége körül folyamatosan jelennek meg hírek. Most pedig már erotikus és zaklató üzeneteket is kap az ifjú énekesnő.

Az X-faktor tehetségkutatójának rajongói közül sokan fel voltak háborodva, amikor Csobot Adél bejutott az élő showba, hála mentorának, Malek Miklósnak. A fiatal énekest azzal vádolták, hogy nincs helye a legjobbak között, Malek Miklóst pedig meg is fenyegették, amiért továbbjuttatta Adélt. Az énekesnő azóta bizonyított, hogy igenis van helye a legjobbak között, az első élő show-beli szereplése igen jól sikerült.

Adél rengeteg pozitív és talán még több negatív tartalmú kritikát kap a nézőktől. Sokan nem tartják elég tehetségesnek, mások pedig a viselkedését kritizálják. A lehúzó megjegyzések mellett Adél gyakran kap erotikus tartalmú üzeneteket az erősebbik nem képviselőitől, amit azonnal törölniük kell. Adél azt nyilatkozta, hogy nagyon jól esnek neki a pozitív visszajelzések, és igyekszik nem foglalkozni a rosszakkal.

Csobot Adél: zaklatják a botrány maitt

Csobot Adél: zaklatják a botrány maitt

Az erotikus tartalommal rendelkező hozzászólásokon igyekszik az énekesnő hamar átsiklani. Adél azt mondja, természetes, hogy a férfiak nőként tekintenek rá, szerinte az énekesnőkkel ez már csak így szokott lenni. Csobot arról is beszélt, hogy jelenleg egyedülálló, így akár szívesen ismerkedne is. Bár volt egy komolynak induló szerelem közte és a másik X-faktor tehetség, Nagy Szilárd között, ez a bimbózó szerelem a mentorházban véget ért.

Adélnak nincs tipikus férfiideálja, összességében kell, hogy jó benyomást keltsen nála. Mindemellett a humort tartja nagyon fontos tényezőnek, ha egy férfi képes őt megnevettetni.

Hasonló bejegyzések..

36 hozzászólás

 1. HajráAdél! szerint:

  Hajrá Adél és aki azt mondja,hogy menjen haza annak (másnak se nagyon) semmi de semmi köze sincs,hogy hol van.A viselkedéséről ő nem tethet,de senki sem,és ha ő így ilyen viselkedéssel jól érzi magát akkor viselkedjen így!Kinek nem tetszik ne nézze és kész!És ha anyyira szörnyű lenne ahogy énekel nem jutott volna az első hejre!Szőrnyű irigy népség!

 2. ica szerint:

  a senkik ,semmik bantjak adelt,szerintem ok meg beszelni sem tudnak nemhogy enekelni,irigy szukak hajra adel

 3. csak egy cica lány szerint:

  hajradéééll

 4. csak egy cica lány szerint:

  szeritem aszt a zenét váaszad:adél-tol a dorring the…

 5. hajrá adél ..,,,,,,,,,, szerint:

  helló adél hajrá adél …………

 6. feripapa szerint:

  mit mondott a Geszti az első fellépésekor, hogy ennek a lánynak mindene mozog,olyan természetesen mozgott.Elhiszem, hogy akik mesterkéltek vonalasak, megjátsszák magukat irigyek mert nem figyel fel rájuk senki.Ez a lány egy jelenség, felvidítja az embert az előadásával.Nem értem miért kell ezért bántani.
  Hajrá Adél.

  • Gisel szerint:

   Igazad van Feripapa, ez az Adél felvidítja az embert. Ő már egy sztár, egy gyönyörű, kedves lány. Miért bántják? Azért, mert ők egy nagy nullák, csúfak, irigyek.

 7. Lizett szerint:

  Annak megvan az oka, hogy Adél zaklató leveleket kap. Tett érte eleget, még Mikit is levette a lábáról, Gesztit szintén.A leghasznosabb dolog, hogy témát adott az RTL-nek. Rázta már eleget a rongyot, ideje lelépnie. Az utolsó adásban már olyan kis tollaszegett madárnak tünt az ügyetlen frizurájával. Adél és Timi a két véglet, de mindkettem éretlenkék még.

 8. cicu szerint:

  Zambo Krisztian nem az apja nem megy ez neki,Csobot Adel pedig inkabb meg tanuljon…

 9. gabcsesz szerint:

  Adél mindig mosolyog, kedves ez nekem tetszik. Ugyanakkor, hogy mindig ugyanabban a stílusban énekel, unalmassá teszi a hangját. Jó volna valami más is már a repertoárjában. A mozgása is mindig ugyanaz, ezen is kéne némit már csiszolni, változtatni. Ezt üzenném annak aki kitalálja, mit énekeljen és hogyan. A könnyedsége, a természetessége, az exhibicionizmusa a fiatalságából adódik, ezért nem kéne megfeddni. Nem tartom a hangját annyira különlegesnek, hogy ez a győzelemig vigye, de nagyobb élvezettel hallgatom, mint mondjuk Zámbó nevű vetélytársát, mert az ő produkciója bizony több esetben fülsértő és szégyen a szavazókra nézve, hogy tovább engedik. No de gondolom ez a népszerűségének, vagyis a papa népszerűségének köszönhető, remélem a zsűri hamarosan kezébe veszi itt az irányítást és korrigálni fog.

 10. Pálos Trend szerint:

  Nyílt levél Csobot Adélnak!

  Kedveske!
  Beigazolódott a +érzésem a horoszkópod alapján.
  …Marilyn Monroe reinkarnációja vagy!
  Ennek megfelelően megosztod a beteg társadalom ócska, komplexusokban sínylődő idegen egyedeit.
  Így most visít és őrjöng az összes lelki sérült, szellemi zombi, fizikai torzó, ……hiszen itt van újra az isteni tehetség, aki természetes szépség és ráadásul magyar.
  Ezt aztán nem tudja elviselni a sátán népe…- és azok pórázon rángatott csicskái, hiszen alig pár évtizede sikerült megmérgezniük.
  Erre megint itt vagy?! – teszik fel a kérdést.
  …és ráadásul, ha elénekled a Pálos Trend Hölgyvarázs c. dalát, amit épp az 1-ik énektanárotok Szatmári Orsi adott elő, akkor kitör a média háború!
  Lessz itt nemulass hamarosan a tehetségtelen “belterjes” ivadékoknak, annyi fix….:)
  Addig is a JóIsten áldjon és sok sikert!
  Puszka: Pálos Trend

 11. cukorfalat szerint:

  Inkább menjen haza és ott mutassa meg a tehetségét!!!!!!!

 12. kinte szerint:

  Adél borzasztóan énekel szerintem:( nekem nem tetszik:(

 13. Nemtudomde szerint:

  Vegre egy nem mindennapi jelenseg!
  Ritka kincs ez a lany, en kedvelem es szurkolok neki.Tetszik az oszintesege,termeszetessege,hangja, mozgasa,mosolya,ugy egeszeben ahogy megjelenik es enekel.
  Nekem ahanyszor meglatom mindig Marilyn Monroe jut eszembe rola, csak ez a kislany szebb…
  Biztos hogy szimpadra termett, ezt mindenki tudja.
  Persze jo magyar szokas szerint a lelkiszegenyek irigylik es probaljak lehuzni. Olcso oromforras ez nekik, szanalmas emberek lehetnek.
  Aki nekem nem tetszik, azt nem nezem, nem foglalkozom vele.Vagy ha megis mindenkeppen velemenyt akarok nyilvanitani, hat lehet azt kulturaltan is.
  Ebben az X faktorban szerintem 2 kulonleges tehetseg van, az egyik O a masik pedig ketsegtelen, hogy Olah Gergo aki szerintem meg is kell nyerje ezt a versenyt . Mindkettojuknek szurkolok es szivbol gratulalok!

 14. SpiritRajongó: ) szerint:

  Sziasztok^^

  Én imádom a spiritet, föleg Örsöt: ) JÓ KÉPŰ

 15. vica szerint:

  nagyon tetszik az egész műsor

 16. encsi00 szerint:

  Én Csobot Adélnek szurkolok!!!!! Hajrá Adél!!!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: