X-faktor vagy Megasztár?

Az utóbbi napokban igen nagy felháborodást váltott ki az X-faktor rajongókban a múlt heti adásban a mentorok döntése. Nagyon sokan írták oldalunkon, hozzászólásokban is, hogy elpártolnak az x-faktortól, és inkább a Megasztárt nézik tovább. Közben külön napra került a 2 tehetségkutató műsor is. Most akkor melyik a nyerő?

Megasztára kontra X-faktor

Előző este lezajlott az első péntek esti Megasztár élő adás. Nézted? Ezek után, hogy nem üti a 2 verseny egymást, mind a kettőt nézni fogod a továbbiakban?

Szavazz..

Szavazásodat írd le vélemény formájában lentebb, hogy szerinted ennyi adás letelte után melyik műsor a színvonalasabb, illetve melyiket kedveled jobban. Az x-faktort vagy a megasztárt?

Miben változtatnál?

Mit tennél másképp az x-faktorban, esetleg mit változtatnál a megasztárban ahhoz, hogy (még jobban) elnyerje tetszésedet?

Jó döntést hoztak szerinted a mentorok?

Megannyi kérdés, melyekre itt nálunk válaszolhatsz. Mondd el véleményedet, hogy mit gondolsz, nálunk szabad a pálya.

Az x-faktor döntő élő adás után, videókkal visszavárunk

Ha véget ért az x-faktor első élő adása, oldalunkon visszavárunk, a buli itt folytatódik tovább. Elsőkézből olvashatsz itt információkat, illetve megmutatjuk a legjobb pillanatokat, videókat nézhetsz újra vissza. Érdemes tehát online maradni.

Hasonló bejegyzések..

47 hozzászólás

 1. Peti szerint:

  Király L Norbinál királyabb és jobb nincs!!Azt sajnálom hogy harmadik lett én örülök hogy Tóth nyert nem szoktam annyira nézni az x faktort a megasztár jobban szeretem az x faktor uncsi lehet hogy a megasztárban nem szurkoltam senkinek de szerintem érdekesebb mint az x faktor.

 2. Kitti szerint:

  2014.12.22. Szerintem az x faktor sokkal jobb mint a megasztar! Mindig van min izgulni én például 2010-ben Vastag Csabának aztán 2011-ben Muri Enikőnek aztán 2012-ben Csobot Adélnak és Antal Timinek 2013-ban Danics Dórának most pedig Tóth Andinak szurkoltam és általában elsők vagy másodikok lettek de nagyon izgalmas szurkolni valakinek ezért jobb az x faktor!IZGALMAS!!!

 3. x faktoros szerint:

  X FAKTOR 2013 09 KEZDÉS

 4. X-Faktor szerint:

  Újra nyitja kapuit az X-Faktor. Ősszel már látható lesz az RTL Klub-on. Nézzétek!

 5. űrgolyhó szerint:

  Azt mondod , hogy az x-faktorban mennyi tehetség van. Elárulom, hogy ez sem véletlen! Andreas is meghívásos alapon került be , hogy biztos legyen egy jó hang. Szlovákiában már van klipje is és befutott énekes. De ugye az X-faktor semmit sem hagy a véletlenre… Uyg meg is van a véleményem róla. A Megasztárnak a technikája is sokkal jobb szebb a világítás igényes a színpad. Jobb a hangzás. Azt elismerem , hogy a stylistek szörnyűek. 🙁 de semmi sem lehet tökéletes 😀

 6. mamorka szerint:

  “Aki hamisan énekel azt ki kell ejteni”
  Hát most ezzel nem értek egyet, hisz láthatod hétről-hétre, hogy többen is vannak akik folyamatosan hamis hangokkal tűzdelik a produkciójukat, és mégis továbbjutnak.
  Amúgy pénteken megmondta Fridi is: úgyis az nyer akinek a legnagyobb rajongótábora és abban is rengeteg tehetős ember, akinek van pénze szavazni. 🙂
  Én nem akarok senki ellen beszélni, ettől függetlenül is nyerhet olyan aki érdemes erre. Pl.: Tóth Vera, Caramel.

 7. Méri szerint:

  Szerintem tök mindegy hogy élő e az X-faktor vagy sem,csak ne playback legyen!A Megasztár már uncsi,elnyűtt…és sokkal jobb arcok meg nagyobb tehetségek vannak a faktorban…ráadásul valahogy érdekesebb és izgalmasabb is,a mentorokat is jobban csípem mint a zsűrit a Megában.Valóban előfordul hogy hamis hangokat hallunk az X-ben de ettől olyan valódi,ettől hihető,hús-vér emberek az énekesek mint mi…senki nem tudhatja milyen lehet színpadon énekelni,mikrofonnal és hangos zenével a háttérben.Aki meg tudja az nem ítélkezik.Különben meg ha hamis valaki akkor ki kell szavazni.Ennyi.úgyis nehéz már dönteni mert ezek az énekesek mind nagyon jók,és már így is mindenki nyert valamit a műsorral.
  Ez csak az én véleményem de mi emberek ,nem vagyunk egyformák,és próbáljuk elfogadni hogy mindenkinek más és más a véleménye.A Megában valóban korhatár kéne!!

 8. Mega Faktor szerint:

  Nem is élőben megy az Xfaktor, pedig hogy döngették a mellüket a nagy műmájerek ez lett a nagy felhajtás vége, kitudja mivel vernek át mindenkit a show biznisz érdekében! persze most már magyarázkodnak

 9. kajlamajla szerint:

  Én igazából összekeverném a két műsort. Vagy összevonni! Mekkora buli lenne már, ha Megasztárosok az X-faktorosokkal párbajoznának!A zsűriket meg összeereszthetnénk 😀 Bár abbol bunyó lenne elég valószínű.
  Azért nekem még a Megasztár a befutó. A zsűrik sokkal jobbak, és nem adják a szájukba a kritikát , mint az X-faktorban. Igaz Fridi nem éppen odavaló, de néha néha azért mondd jókat ő is 😀 pláne , hogy nem ért hozzá… Alig várom már hogy, 20:40-en legyen! Kicsit elvonatkoztatok a napi problémáktól és leshetem a kedvenceim. Kíváncsi vagyok milyen számokat fognak énekelni 😀

 10. mammer szerint:

  iricske: Egyetértek veled, szerintem az X-Faktor zsűrije többszörösen bizonyította, hogy nagyon nem ért a zenéhez és a jó énekhangok helyett inkább olyanokat juttat tovább akiket később “jópénzért” könnyű lesz eladni mondvacsinált celebnek.
  Bár ennek ellenére nézem az X-Traktort is, de a Megasztár számomra meggyőzőbb, már csak néhány igazán jó énekhangot hoznék át a TV2-re! 🙂

 11. ircsike szerint:

  Zoli te elvagy tévedve! Igaz h az utolsó kettő versenyző a nézők szavazatai alapján kerül ki, de utána a zsűri választ. Ezért is gáz, ha olyanok ülnek a zsűriben akik nem értenek a zenéhez. Megasztár sokkal kreatívabb és szórakoztatóbb , mint az X-faktor. A műsorvezetők is sokkal jobbak! Nem is értem , hogy miért kell erőltetni Balázst mindenhol. Már a csapból is ő folyik… A humorát eléggé unom már, néha van egy pár jó beszólása, de Ördög Nóra mindig feldobja jó magasra a labdát, azt már nem egy nagy dolog lecsapni.
  Én Giorgionak szurkolok! Hajrááá 😀

 12. Zoli szerint:

  Óriási probléma, hogy a versenyzők kiejtését a közönségre bizzák. Arra a közönségre (tisztelet a kivételnek), akik ajnározzák a “bikicsunáj” és hasonló produkciókat!! Ők tudnának dönteni “szakmailag”???? Na ne nevettessük már ki magunkat! Felháborító és egyben elkeserítő, hogy az un. zsűri nem meri felvállalni azt, amire szerződött. persze nyilván ez a műsor-manager ötlete is (gondolom), de ez nem helyes. Nyilván mindenki döntésében talál az ember nem magának megfelelőt, de ez mindig is szubjektív volt. de legalább a “szerződött zsűri” dönti el.

  Egyszerűen nem reális a döntések sorozata! Egyik műsor sem különb a másiknál.
  értéke NULLA!

 13. asdlolz szerint:

  Az X-faktor sokkal jobb, jobb az előadás módjuk, van benne humor.

 14. Julianna szerint:

  nekem a Megasztár a jobb :)megnézem min2-őt amúgy, a műsorvezetőket nagyon vitatnám, Ördög Nórika egy vicc, nőként ezerszer Klaudia mert Klaudia és Tilla igazi showmanek, akiknek Ördög Nórika és Balázs a nyomába se érhetnek ők csak makognak olyan bénák, a ruhájuk meg főleg Nórikának mint egy egy 50éves nőnek, ha meg a nézettséget megnéznétek akkor látnátok hogy egy pár százalékkal jobb már csak az X 🙂
  pénteken arat a Mega és ráadásul az ezek megőrültek meg elkezdett tarolni és leveri a vacsoracsatát és Barátok köztet is, jó lenne szétnézned subaru mielőtt hülyeségeket irkálnál, ja és az X egy ülő show a nézők egyedül a végén szedték fel a seggüket addig egy helyben ültek , a Megán meg örjöngtek, a Mentorok meg lassan össze verekednek, nem bírják a kritikát és ezt már többen észre is vették

 15. Peterpo szerint:

  Nekem a Megasztár jön be jobban de ez lehet hogy azért van mert a kezdetek óta nézem szóval én már hozzászoktam minden pozitív és negatív oldalához. Az első kettő széria után szerintem ez az 5.-ik széria újra jó lett,szóval mindenkinek ajánlom hogy ezt nézze, bár ízlések és pofonok…nem tetszhet mindenkinek ugyan az:)

 16. Esszi szerint:

  A mentorrendszer szerintem nagyon nagy hülyeség, a zsűri azért van, hogy pártatlan legyen. Vagy ha mindenáron mentorokat akarnak a műsorba, akkor külön legyenek a zsűritől, ne ők döntsenek.

 17. subaru szerint:

  Hosszú vetélkedés után az RTL KLUB ismét megmutatta, hogyan kel igazán jó műsort elkésziteni. Minduntalan lenyomja a TV2 produkciójait: a Vacsoracsata a Hal a tortánt, a Való-világ a Big Brothert (Nagy testvért), a Szombat esti láz a Sztárok a jégent, a Celeb vagyok ments ki innen a Sztárok a fejükre esteket, a Legyen Ön is milliomos a Multimilliomost. Sőt, a kibeszélősókban is jobban álltak, mint a TV2. A Heti hetes anno telejs sávon lenyomta a TV2 Vitriolját, habár a Frizbi mostanság erős konkurenciának bizonyult. Ez folytatódik. A TV2 sajnos nem képes karbantartani az ilyen nagy produkciókat, szinekkel, tervekkel alacsonyabban van, mint az RTL. A két műsorvezetőt (Liptai és Tilla) sosem találtam erős ászoknak a pályán. Ide fiatalabb és taplraesettebb műsorvezetők kellenek. Itt megemlitem, hogy a tapasztalat nem egyenlő a közkedveltséggel. Sajna, nálam is az X-factor a nyerő, hiszen sokkal dinamikusabb és szerethetőbb, és a zsűri (vagy a mentorok) sem agyáranézett emberekből áll…

 18. pipi szerint:

  x-faktor olyan egyértelmű az énekesek de a mentorok meg a színvonala az egésznek sokkal jobb szóval x-faktor

 19. X-M szerint:

  Nikolasz megmentette az X-faktor, nem szimpatizálok a sráccal de az ő hangja mentette meg a műsort mert egy fáradt hangú hamis bgázs volt a többi!! Valaki cikizte Klaudiát , nahát ő ezerszer fiatalosabb volt mint ez az Ördög jány , hát a feleségem itthon szaladgál ilyen gyenge cuccokban, Nem Ördög hanem Öreganyám 🙂 a műsor tele volt technikai hibákkal a Mentorok majdnem összeverekedtek, tényleg színvonalas műsor :)hát a tegnapi Megasztárnak a paródiája lett majdnem, de Nikolasz megmentette :)Amit meg a Keresztes Ildikó össze grimaszolt és játszotta a sértődöttet az meg minősíthetetlen, az X műsor hemzsegett a színvonalas Hibáktól, röviden és tömören 🙂

 20. X-M szerint:

  a mentorok meg mindjárt össze verekednek, teljesen vicc amit művelnek, nem bírják el a kritikát, nevetségesek , csak jelezném hogy nálam 20:51 perc van Adminisztrátor urak 🙂

 21. X-M szerint:

  most a második élő előadást hallgatva az X faktor egy hatalmasabb csalódás, egyre jobban hamisak az énekesek, az meg hogy ki lesz külföldön a sztár az nem ebből a2 műsorból kerül majd ki 🙁 a Megasztárban Rúzsa Magdi magasra tette a mércét 🙂 az RTL-en meg Tabáni brazil szappan operává silányította, itt egyse lesz külföldi sztár , mindegy melyik műsort nézem, de nekem az X faktor egyre nagyobb csalódás és egyre több is a zsűri negatív kritikája, szétesett produkciók garmadája , elfáradó hangok, a Vastag testvérek meg szemmel veréssel akarják megnyerni a versenyt úgy gubbasztják ki a szemüket ,meg remegnek hozzá, tiszta vicc, a Megában meg az Annácska azzal a fars hangjával még mindig nyerő, X-Csalódás Mega módra, megint elő jött a külföldi műsorok majmolása

 22. ismeretlen szerint:

  Az X -faktor sokkal színvonalasabb! Jobb az előadások kivitelezése! Viszont én egyáltalán nem értettem egyet azzal hogy a Janicsák lányt beválogatták és szegény Katicát kiejtették! Veca már egyszer megpróbálhatta a Csillag Születikben akkor és nem felelt meg. Akkor még is mi joga van neki ahhoz hogy most másoktól vegye el a lehetőséget!? :S

 23. Astroerno szerint:

  A péntek a nyerő nálam is, jól tették, hogy átmentek, így szombaton el tudok menni bulizni és nem maradok le a Megáról.

 24. Koller szerint:

  Any: Teljesen egyetértek veled! Nórinak sokkal jobb volt úgy a haja ahogy volt most ezzel a fiús frizurával nagyon furcsán vagyis inkább hülyén néz ki. A másik meg hogy nekem is a Megasztár az amit a kezdetektől fogva nézek,”hűséges” maradok, de véleményem szerint mindkét műsorban vannak tehetségek. Szóval ilyen alapon nem lehet összehasonlítani a kettőt. Más stílus, ennyi. Végre nincsenek egy időpontban szóval mind kettőt nyugodtan meg lehet nézni, de nekem mondjuk a pénteki időpont sokkal szimpatikusabb.

 25. Szilva szerint:

  Egyértelműen X-Faktor!!!
  A Megasztár elvesztette a színvonalát.
  Még, ha az énekesek nem is, de a zsűri… Miért kell madárijesztőnek, vagy bohócnak öltözni?

 26. Anita szerint:

  Miután a hétvégén mindkét műsort megnéztem,csak az X-faktor!!A HANGOK,AZ EGYÉNISÉGEK VILÁGSZÍNVONALON.A MŰSORVEZETÉS VISSZAFOGOTT,INTELLIGENS.A RUHÁK IZLÉSESEK.A Megasztárban kevésbé tehetséges előadók,EXTROVERTALT,MŰVI CLAUDIA,”TÚLDIZÁJNOLT”ESZENYI.

  2ZSŰRI!

 27. Loraine szerint:

  Egyértelműen az X-faktor a jobb és színvonalasabb. A mostani Megasztár sz*rt se ér. Igazából Rúzsa Magdi óta nem volt ott igazi tehetség. Az X-faktorban ezerszer jobban énekelnek, és igaziak. Sokkal élvezhetőbb, valamint szimpatikusabbak a zsűrik és a műsorvezetők is.

 28. Mónika szerint:

  Amikor egyszerre ment a 2 zenés műsor, akkor is az X-faktort néztük, miután vége lett, átkapcsoltunk a Megasztárra. Össze se lehet hasonlítani, hiszen az X-faktorban 100x tehetségesebbek vannak.

  De amit szerintem figyelembe kellene venni az RTL vezetésének, hogy sokkal felkészültebbnek kell lennie a műsorvezetőknek. Az első adásban ők katasztrófák voltak, össze-vissza beszéltek, nem mondták el a szavazás menetét (pl. mikortól lehet), nem olvasták vissza a kódokat, a legvégén derült csak ki, hogyha a párbaj után a zsűri döntetlent ítél, akkor a szavaztok döntenek, stb.. Szerintem egy ilyen színvonalas műsornak, ilyen tehetséges emberekkel, ügyelni kell a fentebb leírtakra is.

  Remélem, hogy a hozzászólásokat nem csak mi, az X-faktort kedvelők olvassuk, hanem az RTL-s dolgozók is.

 29. Izamiza szerint:

  Nem tudom, miért kell állandoan összehasonlitgatni a két zenés müsort!!!Teljesen más stilus !!Örüljünk, hogy mindkettőt nézhetjük és jo dalokat hallgathatunk!!Valo igaz hogy az X faktorban jobbak az énekesek de akkor sem kéne állandoan fikázni a másik müsort!!…!

 30. Budai Gyuláné szerint:

  nekem a mega jobban tetszik,de ha a Király L Norbinak koncertje lenne,akkor nem nézném a megasztárt ennyire.

 31. Any szerint:

  Először is: NÓRIT MIÉRT KELLET EGY ILYEN SMMITMONDÓ, FIÚS, CSUTAK FRIZURÁVAL ELRONTANI? Melyik disigner “álmodta” meg ezt a szörnyűséget? Olyan gyönyörű, ápolt haja volt…. 🙁 Nóri!! Becsültelek, hogy eddig nem hagytad!!!
  Nóri + Tilla így lenne jó a párosítás.

  A MEGA volt az első szerelem, ezért hűséges leszek, de valóban, az x faktor egy kicsit jobb. Vagy még szokatlanabb…
  Jó, hogy külön napon van!!!

 32. Marcsi szerint:

  Természetesen az X-faktor a jobb! Nekem Norbi a favorit!

 33. Duruczné Czinege Borbála szerint:

  Nagyon örülök, h nem egyszerre zajlik a két műsor Évek óta mega rajongó vagyok, ezért mindenképpen nézem, de a mostani adás után azt hiszem, hogy az X faktorban tehetségesebb énekesek vannak.Minden profi, az énekesek közül nem is tudok kedvencet választani, mert szinte mindenki tetszik. A különbség a műsorvezetők között is szembetűnő, Klaudia tanulhatna viselkedést Ördög Nóritól,talán még mindig nem tudja, h ebben a műsorban nem ő a főszereplő. Nekem szimpatikus, hogy a TV2 mert váltani, teljesen mindegy, h mi az oka, a nézők csak nyertek ezzel, szerintem Kolosi Péternek is így kellett volna hozzáállni, mégis csak a nézőknek szólnak a műsorok szerintem

 34. Zsuzsa szerint:

  Most, hogy mindkét adást láttam, nekem egyértelműen az X-Faktor tetszett! Fényévnyi a különbség a 2 műsor között.
  Itt valódi tehetségek vannak, a Megasztárban tucathangok, kissé felturbózva, nem beszélve a nagyon gagyi műsorvezetésről. Ördög Nóri finom intelligenciája, valódi empátiája, nagyon kedves színfolt.

 35. Ibolya szerint:

  Szerintem mind kettő jó
  Végre van amit nézni
  amúgy csak a széfet néztem eddig

 36. doríííí=) szerint:

  Az x-factor sokkal jobb!!!!:)

 37. Kinga szerint:

  Én személy szerint örülök neki, hogy nem egy napon van a kettő. Kezdetektől fogva nézem a Megasztárt, de az Xfaktorra is kíváncsi voltam. Most mindkettőben vannak olyanok, akik miatt szívesen nézném a műsort. Per pill nem jó a távirányítónk, így a reklámok idején mindig rohangáltunk a tv-hez átkapcsolni a másik műsorra.
  Mindkét műsor tetszik.:)

 38. Adlin szerint:

  Nekem az X faktor a tuti befutó!!!A Megasztár egyszerűen színvonal alatti komolyan ilyen gagyin megrendezett műsort nem sokat látni mint a Megasztár.A műsor teljesen élvezhetetlen, a technika,a hangosítás borzalmas,és a műsor vezetők siralmasak akkor a sületlenségeket tudnak kérdezni.Az énekesek közt is olyanok kerültek be az élő adásba akiknek semmi keresni valójuk ott mint az Annácska a 9-10 éves lánynk nincs ott a helye.Persze köztük is vannak kiemelkedő emberek csak kár értük hogy nem az X-faktorban vannak.Imádom az X-faktort a mentorok zseniálisak,a műsor vezetők jók és humorosak,az egész műsor kiváló!Hajrá így tovább!!!

 39. Anna23 szerint:

  Mind a két adásban van valami jó és rossz. De egy kicsit a Megasztár a jobb. X-Faktorban az idegesít, hogy a háttérzene nem természetes, meg túl hangos, nem úgy, mint a Megasztárban.
  De énekesek szempontjából igaz, X-Faktorban jobbak vannak, mint a másik adásban.
  Örülök, hogy más-más időben van a két műsor, mert mind a kettőt szívesen megnézem.

 40. Jillie szerint:

  Hello, szerintem az X Faktorban sokkal tehetsegesebbek a versenyzok, viszont a musorvezetok….hat veluk nem vagyok tul elegedett…Balazs mindig kizarolag a kamerara figyel, a csaj kedves, csak…meg neve sem jut eszembe, hiaba agyalok…Liptai Klaudia meg Till Attila viszont…ennyi. Ja es a Megasztart fogom nezni pusztan azert mert hamarabb kezdtek az elo adast. Ja es nem olyan merev a hangulat!

 41. Réka szerint:

  X-faktor!!!!!!!!!!!
  Szerintem nincs ennél jobb műsor! 🙂

 42. BigMan szerint:

  Levente : nem a zsüri a lényeg, hanem, hogy mennyire szinvonalas a müsor és a benne szereplő emberek.
  A Megasztár az elmegy Magyarországon belül, de semmi nemzetközi karriert nem tudsz elérni, az X-faktorban több lehetőség van már csak ezen a téren is, és nem olyan ember fog kikerülni belőle, aki szégyent hozna az országra, hanem olyan aki külföldön is ott lehet a top-on.
  A Megasztárban egy a lényeg : Próbálnak minden korosztálynak megfelelni és ezért a 10-11évestől a nyugdijas korosztállyal bezárólag mindenki megtalálható benne, természetesen a nézettséget akarják növelni vele, hogy minden korosztály megtalálható legyen benne.:)
  Szóval a lényeg az egészben, hogy az X-faktor az fényévekkel szinvonalasabb,szórakoztatóbb és valóban olyan ember kerül ki belőle győztesen aki tud énekelni, nem pedig olyan kerül be a top 12-be, aki esetleg egy kocsmában tud énekelni de máshol nem.
  (mondjuk aki nem tudja, hogy mi a szinvonal és, a minőség a zenében, annak ezt fölösleges megmagyarázni, mert nem lehet.)

 43. janus szerint:

  én csak az x-faktort nézem,mert itt mintha jobb hangok lennének. bár a másik adón is biztos vannak tehetségek. az lehet a baj,ha néhány tehetség sülyesztőbe kerül egy rossz döntés miatt. de talán nem igy lessz.

 44. Kata szerint:

  Nagyon egyszeru az osszehasonlitas…ugyanis a Megasztar egy szinvonalas, otletekkel, szinnel teli musor plusz meg azt is hozza tennem,hogy a versenyzok igazan tehetseges emberek… emelett az X-faktor egy hihetetlenul unalmas musor ami legfokepp a zsuri miatt van. Az X-faktor zsuri tagjai mindenhez ertenek csak ahoz nem , hogy kit erdemes bevalasztani egy ilyen musorba ugyanis a versenyzok 95%-a nemcsak hogy enekelni nem tud de hallasuk sincs.

 45. Levente szerint:

  Szerintem a megasztar fenyevekkel jobb mint az Xfactor,Keresztes Ildiko es Nagy Fero pedig a legrosszabb zsurik akiket valaha lattam, hallotam.

 46. Henike szerint:

  Eddig is néztem mindkét műsort ezután is fogom (UPC drv)mert szeretm a magyar tehetséges fiatalokat és a zenei műsorokat.
  A látvány és a dizájn és a műsor körüli felhajtás miatt jobb az X-faktor ,de az igazi hangok a Megasztárban vannak 🙂
  A X-factoros mentorok választása meg nem tetszhet mindenkinek ,de sztem Geszti érzelmi alapon döntött és most a versenyen be is igazolódott és hiába istenítette a zsűri Dorottyát, aki olyan hamisan énekelt most a versenyen és a válogatáson is, hogy az már fájt 🙁

 47. koko szerint:

  nekemaz x faktor tetszik jobban, a megasztárban korhatárt kéne szabni!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: