X-faktor szerelem: Baricz Gergő és Kováts Vera románca

Mint tudjuk, Kováts Vera és Baricz Gergő is azon szerencsés 12 versenyző közé tartozik az x-faktorban, akik bejutottak az élő adásokba, nem kis megpróbáltatások árán. Javában folytak már az élő show-k, amikor kiderült, a 2 fiatal már több hónapja szerelmes egymásba, és együtt vannak, járnak. Vajon hogy sikerült idáig ezt eltitkolni a nagyközönség előtt? Az x-faktor szerelemre, románcra most fény derült.

Baricz Gergő és Kováts Vera szerelmesek egymásba

Annak ellenére nem derült eddig ki a románc, hogy igen nagy refektorfényben vannak az x-faktor versenyzői, és minden média rájuk szegezi a figyelmét. A 2 fiatal tehetségnek mégis sikerült eddig eltitkolnia egymás iránt érzett szerelmüket. Az x-faktor élő adásokig tartó előkészületek több hónapot vettek igénybe, és a Corvin sétány lakói már – már összenőttek egy nagy családdá. Nagy az esély és a kísértés is tehát, hogy egy – egy fiatal között valamilyen kapcsolat kialakul, mely már többnek számít a barátságnál.

Nos, pontosan ebben a cipőben jár Kováts Vera és Baricz Gergő is, akiket Ámor nyila már eltalált, így beleestek a szerelem csapdájába, mely teljesen behálózza őket. A 2 fiatal elmondása szerint, már az x-faktor kezdetén – mikor is összeismerkedtek – szimpatikusak voltak egymásnak, nem kellett tehát sokáig várni a szerelem kialakulásához.

A szerelem hónapok óta tart..

Most viszont lehullt a lepel, és kiderült, a szerelmesek már hónapok óta együtt járnak. Közeli ismerősük, versenytársaik és barátaik előtt természetesen nem volt nehéz észrevenni már az elején, hogy tombol bennük a vágy. A nagyközönség és rajongók előtt nem szívesen mutatkoznak együtt, ugyanis a legfontosabb most számukra az x-faktor, amely 100%-os koncentrációt igényel.

A szemfülesebb nézők már észrevehették ezt a románcot, ugyanis az x-faktor táborban, mikor kiderült, ki lesz a 24 továbbjutó, és legördült a függöny, akkor a 2 énekes úgy ugrott egymás karjába, ahol már sejteni lehetett, több van itt, mint egy barátság.

Ha neked is tetszik ez a szerelem, akkor nyomj egy LÁJKOT!

Hasonló bejegyzések..

13 hozzászólás

 1. mándi ibi nagypalád szerint:

  Jó egy marha ÁLLAT vagy kedves ibi ilyet ki írni nyilvános helyre ez Szánalmas

 2. mándi ibi nagypalád szerint:

  szerintem tök oxa h egyut vanak en is minden pasival egyutt vagyok mindent megteszek az agyban megis senkinek sem kelek hat igen a rIBIk mar csak igy jarnak mint en

 3. Névtelen szerint:

  A szerelmük nem a mi dolgunk!Pláne nem a dinkaszóruszé vagy ki a fene szólogat be!

 4. mucsacso szerint:

  Ja es nem Baritz, hanem Baricz, te bugyuta dingiling:)))…

 5. Pataki Emma szerint:

  dingiling
  Hogy mered a szádra venni ennek a két tehetséges gyereknek (ha igaz)bimbózó szerelmét? Attól, hogy neked Gergő nem tetszik, ahogy énekel, még lehet egy nagyon rendes srác- sőt biztosan az is!Ilyen durva vélemény nyilvánítás magánügyben nem való! Én csak szorítani tudok nekik: találják meg az igazit! Az sem baj, ha egymásban lelik meg! De mindez rájuk tartozik!!!

 6. Tamás szerint:

  Jaj, hagyjuk már ezt… Még csak az hiányzik hogy a bulvársajtó elkezdje őket kóstolgatni. Ha igaz a hír hát igaz, legyenek boldogok, nem ezen kéne csámcsogni (ezt nem a kommentelőknek írom hanem azoknak akik ebből címlapsztorit faragnak). Nyomjad Vera, én meg nyomom Rád a szavazatokat. Hajrá!!!!!!!!!!!

 7. Rózsaszál szerint:

  dingiling:
  ja… és írj meg tanulni ( tanulj meg írni)…. lúzer…

 8. Rózsaszál szerint:

  Kedves dingiling!
  Szerintem marhára semmi közöd ahhoz, hogy a Gergő lúzer vagy sem és NINCS JOGOD beleszólni más kapcsolatába. Amennyiben féltékeny lennél, szívesen elmagyarázok pár etikai szabályt, de ha 4 gyerekes apa vagy igazán megérthetnéd és befoghatnád. Főleg mert úgy látom azt sem tudod mit beszélsz… hidd el nekem, barátnőmhöz szóltál és pártfogolom őket. Ja és neked is kijárna egy fülmosás!
  szeretettel: Rózsaszál

 9. Cha Cha szerint:

  dingiling:
  Jóakaró??? Ismeretlenül milyen alapon szólsz bele bárkinek a szerelmi életébe? Ezt bízd rájuk.

 10. Nofretiti szerint:

  Szerintem bízzuk rájuk a döntést, és attól mert szerinted nincs jó hangja a Gergőnek miért ne lehetnének egy pár?

 11. dingiling szerint:

  Kedves Vera!
  Baritz Gergő a ,,mentor anya,, pártfogoltja, tehát egy biztos LÚZER, gyorsan fordíts neki hátat!!! Minél hamarább teszed ezt, annál könnyebb lesz Neked. Hidd el ezt egy 4 felnőtt gyerekes apának. Ferónak igaza van, ,,mentor anya,, hallászavarban szenved. (Biztosan megérett egy fülmosásra!) Tisztelt férje segített volna neki a válogatásban, de dilettáns nagyképűsége ezt nem engedte neki. Baritz egy ócska, ripacs változata (utánzata) Király L. Norbinak. Vera, dönts okosan, hogy későbbi életedben ne kelljen szégyenkezned. Az egész világ a lábad előtt hever.
  Egy igazán jóakaród.

  • mucsacso szerint:

   Kedves Dingiling!

   Már a beceneved is nevetséges, persze azért becenév, hogy nevetni lehessen, de te csak egy szánalmas nagy marha vagy. Hagyjad már Barizc Gergőt, oksa? Biztos egy ripacsos arcú, vén marha vagy és irgykedsz. Én mar csak ezt tudom mondani, hiszen aki egy kicsit is normális és nem vak, látja és hallja, hogy mi a jó és szép. Gergő helyes srác is meg jó a hangja is, Vera szintén. Meghallgatnám, hogy énekelnéd el a Use somebody t. ÁÁ nem, mondok egy magyar számot amennyire bunkó vagy, biztos nem tudod mit jelent:))))))))) de lényegtelen elmondanom itt neked a dalait, ugysem értenéd:)))

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: