X-faktor Döntő – Az 1. élő adás

Szombaton elkezdődött az X-faktor élő döntőjének első fordulója. Meglepetésekben volt bőven részük a nézőknek. A frizurák, a ruhák, a táncok, na és persze a fantasztikus dalok lehengerelték a mentorokat és a közönséget is. Izgalmak, profi előadások és végén búcsú az egyik versenyzőtől.

Az élő adás első meglepetését Ördög Nóri frizurája okozta. A csinos műsorvezető új, rövid hajjal jelent meg a színpadon. Az eddig megszokott szép hosszú tincsektől megszabadult Nóri. Sebestyén Balázs, a show másik műsorvezetője, Winona Ryder és Csűrös Karola átmenetének titulálta Nóri új hajkoronáját. Minden adás egy-egy tematika alapján épült fel. A mostani műsor a 21. század jegyében telt, vagyis a 21. század előadóitól énekeltek a versenyzők, még hozzá mindenki külföldi dalt adott elő.

A Csillag Születik talán azért csúszott ki a műsorvezetőnő száján, mert az X-faktor e heti sztárvendége Varga Viktor volt, a Csillag Születik hajdani sztárja. Az eredményhirdetés előtt a 12 döntős előadó utoljára állt közösen a színpadra, amikor Zsédenyi Adrienn: És megindul a föld című dalát adták elő, de nem is akárhogy. Igazi profi produkcióban volt részük a nézőknek. Mindenki beleadott apait-anyait, hiszen nagy volt a tét. Csábító mozdulatokban és forró pillanatokban nem volt hiány, összhang és profizmus jellemezte az előadást.

A dal után Balázs lezárta a szavazást. A műsorvezetők sorra mondták a továbbjutók nevét, akik örömittasan rohantak ki, a biztos továbbjutás tudatában. Végül két versenyző maradt, akiknek a szabályok szerint párbajozniuk kellett: Mimi és Gergő valamint Szabó Mariann. Mindegyikük egy-egy dalt énekelt el, aminek segítségével meg akarták győzni a mentorokat, hogy ők jussanak tovább. Mariannak sikerült a meggyőzés, mert Malek Miklóson kívül mindegyik Mimiék hazaküldése mellett voksolt. A legjobb 12 közül távozott a mentorok által összeverbuvált duó: Mimi és Gergő.

Hasonló bejegyzések..

10 hozzászólás

 1. Deák B.Ani szerint:

  Sziasztok.Én nem értek egyet a tegnapi adás eredményével.A Nyári lányok szerintem szépek,csinosak és fantasztikus a hangjuk,aki ezt nem hallja az süket…

 2. Tyukindi szerint:

  Nem tartom igazságosnak a párbajt, miért nem az megy, akinek a legkevesebb a szavazata.Ma szerintem a Vecára csak az Édesapja miatt adta a zsűri a szavazatát. A Nyári lányok sokkal jobbak voltak.Ettől eltekintve gratulálok a Mentoroknak, mert csodálatos munkát végeznek. Szívből gratulálok a versenyzőknek és további sikereket Nekik.

 3. anna szerint:

  ez a kedvenc músorom

 4. lixababa szerint:

  Király voltál Nikolas és Dorka de a több biek is.

 5. crobot szerint:

  Fecó nem neked kellet volna döntened. meghagyhattad volna a nézőknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Fanni sokkal jobb volt!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. P.Éva szerint:

  Anita 10.17-i kinyilatkozása nagyon durva volt. Nem a középkorban élünk.Egy hosszú hajat megfelelően ápolni, elég megterhelő. Próbálja ki kedves Anita!

 7. Éva33 szerint:

  Ebbe a műsorba aki eddig eljutott már nyert! Kimagaslóan jók,mint bármely más adásba. Akárki is esik ki ma ne kell bánkodni,mert eddig is el tudott jutni és ez nagy szó!!! Mindenkinek az X faktor házba,HOGY FEL A FEJJEL!!!

 8. Gyima szerint:

  Az X – Faktor a legjobb műsor! Az énekesek, akik a döntőben vannak – kimagasló teljesítményt nyújtottak. A kedvenceim természetesen a VESZPRÉMI FIÚK! Hajrá ügyesek voltatok!

  Gyima

 9. Anita szerint:

  Nórinak dús, ápolt, fénylő, egészséges haja volt. Öröm volt látni, hogy vannak, akik még vállaják a nőiességüket ilyen formán is, és előnyükre teszik. Ez a csupasz, semmitmondó, fiús csutak frizura !?????? :-(( Még ha egy ápolatlan, vékonyszálú, töredező hajú nőnek próbálnának így javítani a kinézetén, azt mondom rendben van. De Nórit csak tönkretették ezzel! Úgy látszik tényleg tendencia, hogy csúfítani mindent ami szép, elrontani a kész és jó dolgokat, és lehetőleg a médiába bekebelezett nőket megfosztani a szép hajuktól. Évek óta figyelem ezt a vonalat. Nem csoda, hogy tévesztett, elvesztette önmagát….
  Biztosan kötelezővé tették a szerződésében a rövid csutak frizurát….
  Nóri! Ígérd meg, hogy megnöveszted, talán még egyszer lesz olyan mint volt!

 10. tyupi szerint:

  Wolf Kati a legjobb es a legugyesebb. megerdemelne, hogy o nyerjen.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: