X-Faktor 2013 – Jelentkezés

Ha lecsúsztál a 2013-as X-faktor jelentkezési határidejéről, itt egy utolsó lehetőség, hogy részese legyél a show-nak.  Május 25-én délelőtt 10 órára menj az RTL Klub székházához, ha úgy érzed, az RTL Klub gigászi tehetségkutatójában a helyed.

Bár már lezárult az X-faktor jelentkezési határideje, az RTL Klub úgy döntött, ad még egy esélyt azok számára, akik csak most eszméltek rá, hogy részesei akarnak lenni a nagyszabású tehetségkutatónak.

Ha 2013-ban még nem jelentkeztél az X-faktorba, de úgy érzed egyéni előadóként, kivételes énektudásod miatt mindenképpen a színpadon a helyed, akkor ne habozz:  gyere május 25-én (szombat) 10 órára az RTL Klub székházához (1222 Budapest Nagytétényi út 29.) és varázsold el a közönséget. Egész napos programra számíts!

Zenekarok figyelem! Idén Ti is megmutathatjátok ország-világ előtt tehetségeteket, ugyanis 2013-ban nem csak egyéni énekeseket, hanem bandákat is várnak a show-ba. Csapatok, nektek nem a május 25-i nyílt napon, hanem az rtlklub.hu/xfaktor2013 oldalon online van lehetőségeket jelentkezni.

Az új X-faktor mentorcsapat 2013-ban (fotó: Blikk.hu)

Az új X-faktor mentorcsapat 2013-ban (fotó: Blikk.hu)

2013 is az X-faktor éve! Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter  már várják, hogy elkápráztasd őket!

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: