X-faktor 2013 – 2. adás, válogatás

Az X-faktor második selejtezőjében is bőven akadtak tehetségek, és persze kevésbé tehetséges előadók is. Rengeteg tehetséges énekest juttatott tovább a zsűri a Táborba.

A második adásban is rengetegen mutathatták meg az énektudásukat a négy ítész, Tóth Gabi, Szikora Róbert, Alföldi Róbert és Geszti Péter előtt. A mentorgárda nem mindig volt képes visszafogni magát, amikor egyesek torkából már-már fülsiketítő hangok jöttek ki. Volt, amikor szinte majd’ meg szakadtak a nevetéstől, máskor pedig a fejüket fogták.

A 27 éves Hegyi Ákos eleinte nem győzte meg túlságosan a zsűrit, de mégis három igennel továbbjutott a Táborba. A Fat Phoenix kétszemélyes zenekar is vette az akadályt a zsűri előtt. A bandán kívül Ruff Nikolett, Dobson Zoltán, Salamon Alexa, Bencsik Adrienn, Gyarmati Zsófia, Batánovics Lili, Tóth Gyula, és Jecsmenik Arnold is sikeresen vette az akadályokat. A furcsa sárkányjelmezben érkező Majoros Tünde Zsuzsannát nem vették komolyan a mentorok, ám amikor elkezdett énekelni, egyből más lett a véleményük róla.

X-faktor 2013 - 2. adás, válogatás

X-faktor 2013 - 2. adás, válogatás

A 17 esztendős Tóth Marcell ugyan idegenforgalmat tanul, mégis inkább énekesként képzelné el a jövőjét: fergeteges produkciója teljesen meglepte a zsűrit. A további továbbjutók között volt az MDC zenekar mellett a SirVive zenekar, Böjte Réka, Barabás Fanni, Borsányi Dániel, Molnár Melina, és Komondi Júlia is igent kaptak. A Fat Phoenix egyik énekesének a barátnője, Karsai Kata is énekelt, szintén beénekelte magát a Táborba. Ismert arc is megjelent az X-faktor színpadán, a harmonikájáról ismert Szabó Ádám (Csillag születik) ezúttal énekesként akarta megmutatni, hogy mit tud, sikerült is meggyőznie az ítészeket.

Sajnos nem mindenkinek sikerült a továbbjutás, pedig többen már a korábbi években próbálkoztak bejutni a Táborba. Volt köztük ügyvéd is, de akadtak rapperek, és szóló énekesek is. A korábbi évek jelentkezői újra megpróbálkoztak a szerepléssel, de egyiküknek sem sikerült beverekedni magukat a Táborba. A zsűri sokszor nem is leplezte az érzéseit, néha már-már szinte bántóan küldtek el egy-egy versenyzőt.

Az X-faktor következő selejtezője szeptember 21-én folytatódik, ahol újabb tehetségek szeretnék magukat megmutatni az X-faktor négy zsűritagjának.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: