Wolf Kati újra az x-faktorban

Mint tudjuk, Wolf Kati a tavaly, 2010-es év egyik legjobb x-faktor felfedezettje. A tehetségesen éneklő és előadó anyuka képviselte Magyarországot legutóbb az Euróvíziós Dalfesztiválon is. Most viszont 2011-et írunk, és ez már a második x-faktor tehetségkutató verseny és showműsor, ahol szintén tehetségek vannak. Az 5. döntő sztárvendége lesz Wolf Kati, aki saját dalát fogja előadni.

Tavaly Wolf Kati a 25 év felettiek csoportjában versenyzett, Nagy Feró mentoráltjaként. Idén ugye Feró a lányokat vezeti, ennyiben tehát változás történt.

Kati az Euróvíziós Dalfesztiválon nagy népszerűséget kapott, és sokan megismerték, megszerették az ott előadott dalát, melynek címe a Szerelem miért múlsz. Még most is sokat hallani rádiókban, médiában ezt a kedvelt dalt. Azóta persze teltek és múltak az évek, sok koncerten, köztük egy nagykoncerten is túl a tehetséges anyuka, akinek a fellépések mellett családjára is jut ideje.

Most pedig az x-faktor 2011. színpadán fog újra fellépni, az 5. élő showban. Kati elárulta, hogy rettenetesen, nagyon izgul, hiszen az 1 évvel ezelőtti érzések idéződnek fel benne, tavaly pedig még volt oka min izgulni. Ettől eltekintve nagyon várta már a szombatot, hogy újra az x-faktor falain belül énekelhessen, ahol saját dalát fogja előadni, Vár a holnap címmel.

Wolf Kati – Vár a holnap

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: