Wolf Kati jobb volt, mint eddig..

Wolf Kati Sarah Connor egyik dalát adta elő. Talán a legnagyobb fejlődésen Kati ment át a válogatástól az első élő adásig. A kétgyermekes családanya megmutatta, hogy egy nő egyszerre lehet édesanya és popsztár is. Gyönyörű előadás, csodás hang, és kellemes külső – talán ezekkel lehet a legrövidebben összefoglalni Wolf Kati előadását.

Wolf Kati

Kati egyedül kiállt a színpadra, zene nélkül kezdett énekelni és a közönség lélegzet visszafojtva hallgatta, és csak akkor mert mindenki levegőt venni, amikor megszólalt a zene. Csodás előadás volt. Kisebb-nagyobb bakikban sem volt hiány a műsor folyamán. Nórika véletlenül Csillag Születiknek konferálta be az X-faktort, illetve nem mindig tudta, hogy az énekesek melyik oldalára álljon.

Hasonló bejegyzések..

9 hozzászólás

 1. Szegvári Sándor szerint:

  Én úgy érzem,hogy a győztest hallottuk…ha nem,akkor nagy baj van a magyar zenei életben…Egy kiváló, hozzá értő menedzselés és Wolf Katinak a világ színpadán van a helye!!!!
  Remélem,nem a Nyári papa pénze lesz a befutó….

 2. Bogi szerint:

  nagyon szép volt *.* 😀

 3. szilvia szerint:

  Nagyon szep volt. Csak csodalni tudom a tehetsegedet. Szoritok neked, az almokat soha nem szabad feladni. Gratulalok

 4. edina szerint:

  Nagyon szép volt !csak így tovább

 5. böbe szerint:

  Csodálatos volt! Ez is mutatja ,hogy soha ne add fel.És az álmokat soha nem szabad feladni, még akkor sem ha már családod van. További szép szerepléseket kivánok.

 6. henike98 szerint:

  nagyon jó gratulálok!

 7. kitka jánosné szerint:

  Gyönyörű előadás.Gratulálok.

 8. ibolya szerint:

  A dal előadása számomra egy csoda volt. Hangjával elvarázsolt, beburkolt a szerelem köpenyébe. Neki elhiszem ,hogy van örök szerelem. Ilyen énekesnőkre van szükség. Szívből gratulálok!
  Remélem .hogy végig masíroz a vetélkedőn.

 9. ibolya szerint:

  A dal előadása számomra egy csoda volt. Igen így kell a szerelemről énekelni. Hangjával beburkolt és elvarázsolt. Neki elhiszem az örök szerelmet. Ilyen énekesnőkre van szükség!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: