2012. április 12. 23:58.

A hír szerint az ex-villalakók úgy összevesztek, hogy a vita tettlegességig fajult, Veronika kórházba került, Cristofel megbánta tettét.

A hírről az RTL Klub Fókusz című műsora értesült elsőként, akinek sikerült elérni Veronika édesanyját is akit meg is szólaltattak. Az anya elmondása szerint Veronikát olyan brutálisan bántalmazta Cristofel, hogy a lány agyrázkódást szenvedett a fiú ököllel rámért ütései miatt, és az eszméletét is elveszítette, majd ezután a mentő szállította a kórházba.

Emlékezetes, hogy nem ők az első VV pár akik ily módon vesznek össze, VV Sziszi és VV Péter kamerák előtt lökdösték és ütötték egymást néhány évvel ezelőtt. Tehát úgy tűnik az önkéntes rabságban született szerelmek egy része nem végződik túl jól. Reméljük azért, hogy Veronika nem szenvedett súlyos sérüléseket, és amennyiben a hír bizonyítást nyer, fel is jelenti a kubai-magyar fiút.

Cristofel és Veronika

Cristofel és Veronika: ez egy korábbi villabeli kép, csak illusztráció..

VV Veronikát brutálisan bántalmazta Cristofel nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

VV: Cristofel és Veronika

VV Veronika perre megy Cristofellel

2012. április 17. 15:51.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Stohl András

Még jócskán a rácsok mögött csücsült Buci, mikor a Nemzeti Színház direktora a média tudtára adta, hogy visszaszámlál Stohl szabadulásáig, ...