2012. június 7. 12:25.

Habár Veronika bíróság elé vitte a Cristofel által elszenvedett bántalmazási ügyét, szíve felülkerekedni látszik a traumán: a lány újra a fiú szerelmére vágyik.

“Alig egy hete, kedden vagy szerdán jött el hozzám Veronika. Órákat volt itt nálunk, a szüleimmel is találkozott. Úgy tudta, van barátnőm, pedig nincs, de nem világosítottam fel. Sírva kért, hogy szakítsak a lánnyal, és költözzek vissza hozzá.

Hosszasan beszélgettünk, és oda is bújt hozzám.” – Osztotta meg a váratlan fordulatot Cristofel a Bors napilap olvasóival.

A plasztikcica igyekszik rábírni egykori élettársát, hogy bútorozzanak újra össze. De a kubai macsó – habár a lány látogatásakor kissé elbizonytalanodott – nem kíván egyelőre túllépni azon a meghurcoltatáson, amit Veronika miatt kénytelen jelenleg is elviselni – mert bár az exbarátnő újra vele szeretne lenni, a rendőrségi eljárást nem szüntette meg Cristofel ellen.

VV Cristofel és VV Veronika

VV Cristofel és VV Veronika: A lány újra a csődört akarja (??)

Vajon közre játszik a láng újralobbanásában, hogy nagy valószínűséggel a súlyos testi sértés vádja nem állja meg a lábát az ítélőszék előtt, így csak könnyű testi sértésért kell felelősségre vonni a hirtelen-kezű fiút? Egy biztos: az új fejlemény kihatással van az éppen folyó eljárásra.

VV Veronika újra a kubai csődört akarja nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Akár egymillió forintra is büntetheti a NAV VV Veronikát

VV Veronika anyja is felszólalt

2012. április 25. 15:56.
VV: Cristofel és Veronika

VV Veronika perre megy Cristofellel

2012. április 17. 15:51.
VV Veronika

VV Veronika az Év Playmate-je?

2012. február 15. 13:15.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Compact Disco

Eurovíziós Dalfesztivál a tv-ben: 2012. Május 22. M1, 21:00. Magyarországot a Compact Disco képviseli, mely sokak örömére bejutott a legjobbak ...