VV Veronika újra a kubai csődört akarja

Habár Veronika bíróság elé vitte a Cristofel által elszenvedett bántalmazási ügyét, szíve felülkerekedni látszik a traumán: a lány újra a fiú szerelmére vágyik.

“Alig egy hete, kedden vagy szerdán jött el hozzám Veronika. Órákat volt itt nálunk, a szüleimmel is találkozott. Úgy tudta, van barátnőm, pedig nincs, de nem világosítottam fel. Sírva kért, hogy szakítsak a lánnyal, és költözzek vissza hozzá.

Hosszasan beszélgettünk, és oda is bújt hozzám.” – Osztotta meg a váratlan fordulatot Cristofel a Bors napilap olvasóival.

A plasztikcica igyekszik rábírni egykori élettársát, hogy bútorozzanak újra össze. De a kubai macsó – habár a lány látogatásakor kissé elbizonytalanodott – nem kíván egyelőre túllépni azon a meghurcoltatáson, amit Veronika miatt kénytelen jelenleg is elviselni – mert bár az exbarátnő újra vele szeretne lenni, a rendőrségi eljárást nem szüntette meg Cristofel ellen.

VV Cristofel és VV Veronika

VV Cristofel és VV Veronika: A lány újra a csődört akarja (??)

Vajon közre játszik a láng újralobbanásában, hogy nagy valószínűséggel a súlyos testi sértés vádja nem állja meg a lábát az ítélőszék előtt, így csak könnyű testi sértésért kell felelősségre vonni a hirtelen-kezű fiút? Egy biztos: az új fejlemény kihatással van az éppen folyó eljárásra.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: