2012. április 17. 15:51.

Saját otthonából vitték be a rend őrei VV Cristofelt a VIII. kerületi rendőrkapitányságra, hogy kihallgassák az ellene felhozott súlyos testi sértés vádjában.

Már a luxusbörtönben sem volt konfliktusmentes a két fiatal szerelmi története. S habár a játék vége óta is se veled, se nélküled kapcsolat volt kettejük között, Cristofel nemrég az utolsó cseppett is becsepegtette a pohárba, mikor kezet emelt Veronikára. A rámért ütéstől a lány agyrázkódást szenvedett, elvesztette eszméletét, ezért a kiérkező mentősök kórházba szállították.

Miután jobban lett, Veronika feljelentette a kubai macsót, súlyos testi sértés vádjával. Az ügyben április 16-án délelőtt ki is hallgatták a lányt, majd még aznap délután az egykori hősszerelmes Cristofelt is. A fiú nem tanúsított megbánást a történtekkel kapcsolatban, ami már csak azért is érdekes, mert nem régiben még a mennyegzőről nyilatkozott a sajtónak.

Veronikát a bíróság előtt dr. Hyross Virág fogja képviselni. Cristofelnek fel kell kötnie a gatyáját, hiszen exe védője eddig majd’ minden perét megnyerte. Az ügyvédnő szerint gyors lefolyású lesz az ügy, tekintve, hogy a média árgus szemekkel követte nyomon a románcot villán innen és túl – így az előzmények mindenki számára ismertek, aki nem csukott szemmel közlekedik.

VV: Cristofel és Veronika

VV: Cristofel és Veronika - A kapcsolat börtönnel zárul?

Impulzív kapcsolatuk végül csúnya véget érhet. Ám ez a Való Világ villájának falai között szövődött szerelmek sorában nem az első olyan kapcsolat, amelynél tettlegességig fajult a dolog: egy korábbi széria két játékosa, VV Frenky és VV Szilvi románca is hasonló képpen halt el.

Vajon van még esély, hogy Veronikán újra úrrá lesznek érzelmei, és az utosló pillanatban visszalép a pertől? Másként jó esély van rá, hogy Cristofel megtapasztalja milyen egy valódi börtön fogsága.

VV Veronika perre megy Cristofellel nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Akár egymillió forintra is büntetheti a NAV VV Veronikát

VV Veronika anyja is felszólalt

2012. április 25. 15:56.
Cristofel

Lánykérés a Való Világ Villában?

2011. november 9. 12:10.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. kingacska szerint:

    szeretnek jelentkezni a valo vilagba kerem ertesitsenek ha indul

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Szabó Zsófi és Berki Krisztián

Kapcsolatuk végét március 7-én hozta nyilvánosságra Berki az Esti frizbi című TV2-s produkcióban. A szakítás okát nem firtatta egyik fél ...