2012. február 15. 13:15.

VV Veronika nem tétlenkedik mióta kiesett a Való Világ 5 játékából. Alekosz exe fejébe vette, hogy playmate lesz, ezért jelentkezett a Playboy toborzására.

Mindez csak ott hibádzik, hogy a nyuszislányok versenyét a TV2 közvetíti már évek óta, ám Veronikát az RTL Klubhoz köti a hűség.

VV Veronika – a csatornájához hűtlen Alekosszal ellentétben – engedélyt kért az RTL Klubtól, hogy indulhasson az Év Playmate-je címért. A fekete démon szerencsére zöld utat kapott kenyéradójától, így szerepelhet a konkurens csatorna által sugárzott megmérettetésen. Az RTL Klub csupán annyit kért az egykori villalakótól, hogy ne nyilatkozzon  a konkurenciának.

VV Veronika

VV Veronika az Év Playmate-je címre pályázik

Veronika kirobbanó formában van, mióta kijött a villából megszabadult néhány felesleges kilótól, így nem is csoda, hogy először a legjobb 50, majd a legjobb 30 versenyző közé jutott. Ha Alekosz exe bekerül a döntőbe, vagy netán megnyeri a nyuszislányok versenyét, akkor az új, kényes kérdéseket vetne fel az RTL Klubnál, hiszen a csatorna mégsem tarthatja rövid pórázon az Év Playmate-jét.

VV Veronika az Év Playmate-je? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Akár egymillió forintra is büntetheti a NAV VV Veronikát

VV Veronika pénzért árulja testét

2013. január 21. 18:51.
Akár egymillió forintra is büntetheti a NAV VV Veronikát

VV Veronika anyja is felszólalt

2012. április 25. 15:56.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. szandi 2012.majius.26-12.00 szerint:

    szia veronika nagyon sajnatalak mikor te kiestel mert te voltal az aki mindenki szemebe meg montad az igazat nagyon sokan szeretunk jomegmontad eszternek hogy egy balna volz a dzsakuciba ahahha sokat nevetunk rajta csak igy tovabb senkinek hehadjad magad szivi

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Erdélyi Mónika

A Mónika Show egykori háziasszonya, Erdélyi Mónika visszatér a tévé képernyőjére. Igaz, nem régi csatornájához, az RTL Klubhoz, hanem az ...