VV Veronika anyja is felszólalt

Mióta Veronikát kiengedték a kórházból, családja bújtatja – attól tartanak, Crisfotel bosszút akar állni a lányon, mert az feljelentette őt a hatóságoknál.

Alekosz exe és a kubai macsó a Valóvillában ismerkedtek meg, és szerettek egymásba. A románc 2011. október 10-én kezdődött. Tizenhárom nappal később Cristofel alul maradt a párbajban, így nem térhetett vissza a luxusbörtönbe, de megesküdött, hogy várni fogja kint a lányt. November 3-án a fiú visszamehetett a villába egy kis időre – amit igyekezett arra használni, hogy biztosítsa Veronikát szerelméről és hűségéről.

Ennek ellenére 13 nap múlva Cristofel két csajjal is kavart. December 23-án Veronika is alul maradt a párbajon, így számára is véget ért a játék. A fiú kapva kapott az alkalmon: elhívta a lányt egy romantikus vacsorára, hogy megbeszélhessék a kettejük dolgát. Sikerült dűlőre jutniuk, a szentestét már közösen töltötték el. Január 9-én Cristofel odaköltözött Veronikához.

Február 25-én az addig kiesett Való Világ játékosok visszaköltözhettek a luxusbörtönbe – ahol kiderült, hogy Veronika és Péter együtt töltöttek egy mámoros éjszakát. Cristofel majd’ egy napig fortyogott, de végül megbocsájtotta szerelmének csalfaságát.

VV Veronika

VV Veronika: édesanyja mellé állt és Cristofelt orvos küldte

Április 5-én kitűzték az esküvő napját, és kiválasztották a menyasszonyi ruhát is. 5 napra rá hirtelen szakításuktól volt hangos a sajtó. Két nappal később pedig tettlegességig fajult egy vitájuk: Cristofel eszméletvesztésig verte Veronikát. Április 15-én a lány feljelentette egykori vőlegényét.

Egy anyának magát a vívódást, ezt a se veled, se nélküled kapcsolatot sem lehetett könnyű tűrni – látva, hogy a gyermeke szenved. De mikor a majdnem veje kezet emelt a lányára, anyatigrissé avanzsált. Mindeddig igyekezett távol maradni a nyilvánosságtól – már csak egyetemi tanári mivoltja végett is -, egyedül a Story magazinnak nyilatkozott a történtekről.

“Amikor megláttam, hogy a Való Világba Cristofelt szavazták be a nézők, megrettentem, ugyanis ez a fiú félelmetesen hasonlít Veronika régi szerelméhez. Tartottam attól, hogy emiatt könnyen kialakulhat a lányomban a szimpátia. Tanárként arra is felfigyeltem, hogy a kubai fiú kiváló színészi, maszkolási képességekkel rendelkezik, ám hamar lehullik az álarc, és kitör belőle az agresszió.” – Emlékezett vissza Veronika édesanyja.

Minden balsejtelme ellenére próbált pozitívan hozzáállni a fiúhoz, mert úgy látta a skalpvadászon, hogy a maga módján teljesen oda van a lányáért. S ugyanakkor egyértelműen Cristofel értésére adta, hogy a jó viszonyt megőrzendő, viselje magát rendesen. Ennek ellenére Veronika sorra panaszkodott édesanyjának a fiú viselkedése miatt.

“Többször próbáltam beszélni telefonon Cristofellel, és próbáltam meggyőzni, hogy forduljon orvoshoz, mert szerintem segítségre szorul. Ő el is ismerte, sokszor megmagyarázhatatlan dühroham tör rá. Arról sincs fogalma, hogy miként kezelje, ha valaki megbántja. Eközben a lányom szerelmes nőként, rendre mentségeket keresett Cristofel számára. Megpróbálta önmagát is megnyugtatni: a fiú csak azért ilyen ingerült, mert a sok fellépés miatt mindketten sokat éjszakáznak… Nem elég, hogy kezet emelt a lányomra, még életveszélyesen meg is fenyegette…” – Panaszolta az asszony.

Az édesanya úgy érzi, hogy nincs elfogadható magyarázat Cristofel tettére. Elmondása szerint akkor csattantak el a pofonok, mikor Veronika vissza akarta kérni a fiútól a lakáskulcsot – hiszen már nem alkottak egy párt, így nem szerette volna a lány megosztani a továbbiakban fekhelyét a kubai macsóval.

Veronikát kis korában az édesapja gyakran bántalmazta – a mostani eset sok sebet szakított fel mind a lányban, mind az édesanyjában:

“A lányom most újra átéli azokat a borzalmakat is, akárcsak én. Nem is szeretném részletezni azokat a bántalmazásokat. A lényeg, hogy Veronika a válás után mindig sírva ment az apjához láthatásra, mert egyáltalán nem akarta látni! Szerencsére egy idő után már az apja sem erőltette a dolgot, és örökre eltűnt az életünkből.”

Abban bízik az asszony, hogy ahogy idővel az apa által okozott traumán, úgy ezen is képesek lesznek túllépni, és ismét láthatja a lányát önfeledten mosolyogni.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: