VV Vera bokszoló lesz

VV Vera többször is hangoztatta a Való Világban, hogy a bokszolós hetet nagyon élvezte.

Az Érzékeny lelkű lány villabeli bokszedzője, Bunyós Pityu szerint van jövője tanítványának az ökölvívásban, ezért arra bátorítja, álljon bokszolónak.

Bunyós Pityu szemet vetett villabeli pártfogoltjára, VV Verára. Az edző szerint Verának különleges érzéke és kivételes tehetsége van a küzdősporthoz, így az Érzékeny lelkű lányt komoly karrier várja a boksz terén, ha ő is akarja. Pityu szerint a lánynak hihetetlen jó reflexei vannak, nagyon ügyes, gyors és erős. A legfontosabb mégis az, hogy Vera rendkívül jól terhelhető és addig küzd, amíg el nem éri célját.

VV Vera

VV Vera: inkáb bokszolni tanul meg..

Vera elszántsága még azt is feledtetni tudja Bunyós Pityuval, hogy 28 évesen lassan túlkoros lesz a versenysporthoz. Az exvillalakónak egyértelműen a ringben van a helye, 1 év amatőr bokszolás után akár a profikhoz is felküzdheti magát, és összesen 4-5 évet is bokszolhat – mondja az edző. Ha elég kitartóan küzd Vera, akkor profi ökölvívóként jól meg tud élni – tette hozzá Bunyós Pityu.

Vera nagyon örült edzője ajánlatának, ugyanis élvezte a közös munkát Pityuval.

“A bokszhét alatt nagyszerűen kijöttünk Pityuval, mintha a bátyám lett volna. Jó volt vele edzeni, vakon megbízhattam benne. Jó érzés, hogy ennyire hisz és ennyi fantáziát lát bennem” – mondta az Érzékeny lelkű lány, aki boldogan belevág az ökölvívásba.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: