VV Seherezádé színész lesz

A Való Világ szériájának szőkesége, Seherezádé a villalét után DJ karrierbe kezdett, ráadásul most már külföldi felkéréseket kap lemezlovasként.

Most azonban egy új oldaláról mutatkozik majd be: színészként kapott szerepet egy svéd filmben.

Megjárta már többek között Romániát, Szlovákiát, Svájcot és Albániát is a lemezlovasként feltörekvő Seherezádé, hazánkban azonban nem arat osztatlan sikereket a villalakóból avanzsált DJ, Szigligeten például letessékelték a műsor szervezői a színpadról a műsorának felénél, mert a közönség nem érezte jól magát.

VV SeherezádéSeri nem az első, aki igyekszik kihasználni a Való Világ adta ismertséget, és igyekszik minél tovább a médiában tevékenykedni. Míg mondjuk Majkának sikerült a köztudatban maradnia, addig VV Zsófi csúnyán elbukott a Rágógumi című dalával, ahogy VV Chrisofel Kubai ritmus című slágere sem nyerte el a közönség tetszését, így nem Seherezádé az egyetlen, akivel kapcsolatban szkeptikusak a magyarok.

A szőke lány azonban nem csupán lemezlovasként akarja megmutatni magát, hanem színészként is kipróbálhatja magát. Seherezádé elmondása alapján látták őt a Való Világban a színjátszós héten, és ő rá gondoltak. A film svéd produkció lesz, műfaját tekintve pedig akció, a szőkeség pedig egy pultos lányt fog alakítani benne. Seri elmondása alapján a filmet több fesztiválra is el fogják küldeni, és reméli, hogy ez még nagyobb ismertséget hoz majd neki. A színészet egyébként sem áll távol a lánytól, ugyanis Gór Nagy Mária Színitanodájában tanult.

Hogy Seherezádé hazánkban színészként nagyobb sikereket fog-e elérni, mint lemezlovasként, az majd a film premierje után kiderül majd csak ki.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: