VV Kinga kiesett, VV Seherezádé győzött

VV Seherezádé óriási fölénnyel nyerte meg nagy riválisa,  Kinga elleni párbaját. A Való Világ kilencedik összecsapásán  a két szőkeség – várható módon –  csúnyán egymásnak esett és összeszólalkozott.

A párbaj nyertese 66%-kal Seherezádé lett, aki visszaköltözhetett a luxusbörtönben, igaz ott csak Vera várta.

A Cselszövő és a Szenvedélyes nő ősi konfliktusa végre lezárult a vasárnap esti párbajjal, persze az összecsapás tartogatott cifra beszólásokat. A lányok nem tudták megállni, hogy ne kommentálják a bejátszott kisfilmeket, ahol korábbi kapcsolataikat és összezördüléseiket láthatták viszont. A két szőkeség tulajdonképpen 2 órán keresztül ordibált és sértegette egymást a jelenlegi és a korábbi konfliktusok miatt.

Vera mondta Seri kortesbeszédét, Kinga érdekében Csaba mondott néhány mondatot. A villalakók közül Attila, Csaba és Fecó Kingát várta vissza, és egyedül csak Vera állt Seherezádé mellé.

Végül Seherezádé kapta a szavazatok túlnyomó többségét, így ő folytathatta a játékot, visszamehetett a luxusbörtönben, ahol a villalakók döbbenten fogadták.

Kinga kiesése miatt kicsit pityergett a stúdióban, és azt mondta, hogy semmit nem bánt meg a villelét alatt, sőt a bent töltött hónapok megerősítették.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. szandi 2012.majius.26-12.00 szerint:

    serike tudtam hogy te folgsz nyerni mert te nagyon jofej van meg sokal erosebb vagy mint a kinga o csak egy kicses liba

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: