VV Ildi nem adja fel, csillag akar lenni

Nos, VV Ildi, azaz Tomai Ildikó egy érdekes jelenség. Mindenáron sztár és celeb akar lenni, mindegy hol és mikor, milyen feltételekkel. Akik követik a való világ 4 eseményeit, találkozhattak már Ildivel, mint villalakóval, azonban társai hamar kiszavazták, így nem sokáig szerepelt a tv-ben. Sokan összetűzésbe kerültek vele a villalakók közül, így hamar kiutasították a műsorból.

X-faktor, való világ 4, csillag születik 3.

Most, akkor melyik műsor a menő? Az x-faktorban Ildi nővére, Beatrix jelentkezett, aki még a lábai közét is megmutatta, de a nézőközönség inkább csukott szemmel figyelte volna, mint ahogy legszívesebben befogta volna fülét is. A zsűri reakciója sem volt különb ennél. Aztán jött a Való Világ 4, ahogy Ildi egy rövid ideig valóságos személyiségként mutathatta meg magát napi 24 órában.

Most pedig itt van a Csillag születik 3. tehetségkutató műsora is, ahol szintén jelentkezett, próbálkozott. De vajon továbbjutott-e? Ez majd a válogatásokból biztosan kiderül. Egy biztos, elszánt a lány, és VV Ildi nem adja fel könnyen. Vajon mi lesz a következő állomás, ha a csillag születik sem sikerül? Esetleg levetkőzik egy bulvár magazin címoldalára kerülésért? Neked mi a véleményed erről?

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Márta szerint:

    ILDIKÓ nemigazán szép, de van benne valami visszataszító!Tehetsége meg 0,1 tized !

  2. Merciiii013 szerint:

    hát az ildit soha se kedveltem gyerekek!!!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: