VV Fecót elhagyta a felesége

VV Fecó helyzete cseppet sem rózsás. A villalét után Fecó teljesen eladósodott, hiába próbált meg Angliában munkát vállalni, rájött, hogy ott sem egyszerű a helyzete. Úgy tűnik, hogy felesége, Angéla megelégelte a kilátástalanságot.

A villában mindene megvolt Fecónak, ám onnan kikerülve a teljes eladósodás várta, és majdnem kilakoltatták. A NAV büntetést is rótt ki rá dinnyeárusítás miatt. Egyre többet kért kölcsön ismerősöktől, még Londonba is elment munkát vállalni, de rá kellett jönnie, hogy ott sincs kolbászból a kerítés.

Bármit próbált kitalálni Fecó, semmi nem jött össze neki, a tervei sorra kudarcot vallottak. Hazatérése után elhatározta, hogy a fővárosban próbál szerencsét, de később azt mesélte, hogy vasat fog gyűjteni, hogy megélhessenek. Felesége, Angéla azonban nem bírta tovább, és elhagyta őt – írja a Blikk.

Nem ez az első szakítás Angéla és Fecó között, a nő akkor azért hagyta el, mert megcsalta. Később kibékültek, és össze is házasodtak. Tavaly nyáron Angéla terhes lett, de rossz anyagi helyzetük miatt nem tudták megtartani a harmadik gyermeküket. Azóta kettejük helyzete egyre csak romlott, Fecó azt mondta, hogy állandóan balhéztak, míg végül teljesen tönkre nem ment a kapcsolatuk.

Vége VV Fecó és Angéla házasságának, a nő nem bírta tovább, elhagyta

Vége VV Fecó és Angéla házasságának, a nő nem bírta tovább, elhagyta

Fecó a közösségi oldalán osztotta meg a világgal, hogy felesége elhagyta őt. Leírta, hogy egyedülálló lett, mert Angéla megint elhagyta őt. Azt is leírta, hogy nem akar siránkozni, és reméli, hogy az Isten majd küld számára egy olyan társat, aki majd megbecsüli és szereti őt. Fecó a családi állapotát egyedülállóra változtatta, és azóta elérhetetlen, semmilyen megkeresésre nem reagál.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: