VV Fecó kiesett, VV Attila finalista

A Való Világ 5 legnagyobb párbaján vagyunk túl. Fecó és Attila párbajozott, ahol Fecó maradt alul, Attilát szavazták meg a nézők.

Most már biztosan tudjuk, hogy a való világ fináléban a 3 finalista: Csabi, Seherezádé és Attila. Köztük dől el vasárnap, ki lesz a való világ 5 nyertese. A párbaj előtt Fecó sírva tudott kilépni a villából, Attila pedig méltóságteljesen átadta “ideiglenesen” a stafétabotot Csabának. Végig nagy volt a feszültég a párbaj estéjén az RTL Klub stúdiójában, vélhetően a tévé képernyők előtt ülő rajongók környezetében is. A végeredmény viszont nem lett szoros, ugyanis Attila elsöprő fölénnyel nyert a maga 77%-ával. Hamarosan, vasárnap ki fog derülni, ki viszi el a főnyereményt.

VV Fecó kiesett, VV Attila finalista

Hasonló bejegyzések..

12 hozzászólás

 1. szandi 2012.majius.26-12.00 szerint:

  sziasztok szerintem is jo gogy atila ment visza a vilaba mert mar fecoka mar nagyon legengut meg mar nagyon ketsznu volt en mar az elejitol fogva tudtam hogy atila fogja meg nyerni a finalet de ez igy let jo

 2. feaonak szerint:

  vv fecó te egy király vagy csaltak mikor attilával párbajoztál mert meg mutaták a fantokm képeket.SZeretetel varga emiliánó

 3. Névtelen szerint:

  Én Attilának drukkoltam.Szerintem nem játszotta meg magát,ás jól taktikázott,ügyes volt.A Fecó olyan volt,mint egy hisztis gyerek,és még buta is.A Csaba unalmas volt.Esetleg még a Seherezádé nyerhetett volna.Mindenképpen Attilának kellett nyerni,nem hiszem,hogy bunda lett volna.Sok embernek volt szimpatikus,ahogy játszott.

 4. lala szerint:

  Valószinű meg van rendezve , mer úgy tünik , hogy megint egy seggel nyeretik VV – ötöt , mindt a 4.et .Egy ideje itt normális ember nem nyerhet .

 5. Névtelen szerint:

  SAJNÁLOM NAGYON FECÓT MERT Ő NEKI KELLETT VOLNA MEG NYERNI A PÁRBAJT MERT ATTILA EGY UNDRITO SZEMILYISÉG BENT A VILLÁBAN MINDEKIVEL CSAK A KOMFIKTUSOKAT KERESTE SZERINTEM AZ EGÉSZ MEGVAN RENDEZVE .ATTILA FOGJA MEGNYERNI AZ EGÉSZET PEDIG NEM ÉRDEMLI MEG !! EZÉRT CSABINAK KELLENE MEGNYERNI!

  • Kriszero szerint:

   Hát kedves névtelen, az a baj, hogy ezzel olyan kevesen vagytok, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly. Hála az égnek, hogy kiesett a Fecó, mert ha ő nyert volna, akkor mondanám azt, hogy meg van rendezve ez az egész. Udnorító az Attila? Lenne neked akkora IQ-d, mint neki, akkor nem sírnál itt.

 6. marcsika szerint:

  Nem hiszem el,hogy egy ilyen ember,mint az Attila legyőzte Fecot.Hiszen mindenkit kikészitett a vv-ben.Undoritonak tartom,ahogy viselkedik.Szerintem is az RTL manipulál.

  • Chair szerint:

   Egyetértek! Már azt sem hittem el, hogy Verát legyőzte ez a gonosz és összeférhetetlen Attila. De a tegnapi párbaj után egyértelműen hiszem, hogy bunda az egész. Bár alapból nem értem, hogy ha egyszer valamit fantomképnek hívunk, akkor miért kell megmutatni az igazi képeket?!

 7. Veronik szerint:

  AZ RTL Club manipulálja a VV5 Párbajait,,emberek ÉBREDJETEK!!!

  • Névtelen szerint:

   Ez sajnos igaz, tényleg manipulálja. Pedig örülnöm kellene, mert nem Fecónak drukkóltam….

  • Névtelen szerint:

   Szerintem,már az elején Attilának volt több szavazata ,csak nem sokkal, ezért Fecot tüntették fel úgy hogy torony magasan ő vezet,hogy Attilára sokat küldjenek!Attila egy paraszt,bunkó, senki nem szereti,max a családja és a 3 db barátja!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: