VV Fecó a segélyért költözik Angliába

Fecó, a Való Világ egyik szereplője úgy döntött, elhagyja hazánkat, és Angliában próbál szerencsét. Ma már állítólag indul.

VV Fecó nem igazán boldogul Magyarországon, nincsen semmilyen munkája, ezért akar Angliában szerencsét próbálni. Olyannyira gyors az elhatározása, hogy már össze is pakolta a legszükségesebb holmijait, és szinte indulásra kész.

Bár még nincsen a szigetországban konkrét állása, Fecó úgy véli, ott sokkal több lehetőség lesz számára, mint itthon.

VV Fecó

VV Fecó: hátat fordít hazájának, és Angliában próbál szerencsét

A Blikknek úgy nyilatkozott, hogy a lehetőségek, a munkák és a segélyek is jobbak Angliában, mint itthon. Egy felszolgálói állás miatt kesergett Fecó, akinek napi 10-12 óra munkáért 70 ezer forintot akartak felkínálni, amit nevetségesnek tart. Angliában legalább négyszer ennyit meg tud keresni. Sógornője, aki már egy ideje kint él, azt mondta, lenne Fecó számára csomagolói munka, ezért nem aggódik túlságosan a munkakeresés miatt a fiatalember.

Fecó nem titkolja, utánajárt már a segélyeknek is. Két gyermek után várhatóan 140 ezer forintnak megfelelő fontot kaphat a család havonta, ez kétszer annyi, mint amennyit itthon munkából meg tudna keresni. Így amint el tud helyezkedni valamilyen munkakörben, máris mehet utána a családja is.

A munka mellett szeretne Fecó koncerteket is adni, biztosra veszi, hogy szeretik kint a hazai mulatós zenét, úgyhogy ezzel szeretné kiegészíteni a keresetét. Fecó azonban úgy tűnik, nem nézett utána a külföldiek számára juttatott segélyeknek, mivel ahhoz egy munkavállalói szerződés még nem elég, ennél bonyolultabb a rendszer.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: