VV Évát veri az apja

A Való Világ 4. szériájának szereplője, Baukó Éva, ismertebb nevén VV Éva bevallotta, hogy édesapja 4 éves kora óta veri őt és édesanyját. Ráadásul a férfi még most is pénzért könyörög.

VV Éva saját maga írta ki Facebook oldalára a megdöbbentő sötét titkot, mely szerint apja négy éves kora óta bántalmazta őt, rugdosta őt és édesanyját egyaránt. Sosem volt lányára büszke, pénzét játékgépekbe dobálta és prostituáltakhoz járt. Az utóbbi négy évben mindent eladott, ami mozdítható volt: köztük sok ezer könyvet, lexikont is.

A posztjában említést tett arról, hogy Karácsonykor is el akarta szedni lánya pénzét, megrugdosta és megtépte a villalakó lányt. Bár később törölte a posztot a Facebook oldaláról, nem tagadta a dolgot.

Mérgében írta ki minden sérelmét a közösségi oldalra, mert akkor is felhívta és pénzért könyörgött, és óriásit vitáztak.

VV Éva

VV Éva: verte és bántalmazta édesapja

Éva a Blikknek megerősítette apja viselkedését, állítása szerint folyamatosan inzultálta őket, anyját számtalanszor megcsalta. Végül kijelentette, hogy bizonyára édesapja brutális viselkedésének köszönhető, hogy mára pánikbeteg lett.

Éva nem beszélt a villában sanyarú gyermekkoráról társainak, csak Alekoszt tisztelte meg bizalmával. Alekosz úgy véli, hogy valószínűleg a gyermekkori bántalmazások miatt lett Éva ilyen balhés természet. Alekosz úgy nyilatkozott, hogy Éva a villában még úgy vélte, nem tartozik a nagyvilág számára ez a szomorú gyereksors. Magányosnak tartja Évát, nincs társa, aki szeretné őt, és mostani viselkedése is azt igazolja, hogy az otthon látott mintát próbálja követni.

A pszichológusok úgy vélik, hogy a gyermekkori traumák nagy hatással vannak a felnőtt énre, félelemben élnek, és gyakran ők maguk is italhoz vagy drogokhoz folyamodnak, hogy enyhítsék a fájdalmukat, ez azonban nem célravezető, mert még több problémát gerjeszt.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: