VV Éva őrjöngött, mert nem költözhetett vissza

A VV4 szériából megismert törtető Éva őrjöngött, mert az RTL Klub korábbi ígérete ellenére  nem költözhetett be egykori társaival a luxusbörtönbe.

Éva legutóbbi, ittas szereplése kiverte a biztosítékot az RTL Klubnál, így a csatorna nem vállalja azt a rizikót, hogy a botrányos exvillalakó vendégeskedjen a luxusbörtönben. A törtető lány helyett Szandika, Olivér, Gombi és Ildi szórakoztathatja néhány napig a VV5 játékosait.

Éva elmondása szerint már ősszel szóltak neki a műsor készítői, hogy ő lesz az egyik volt villalakó, aki beköltözhet néhány napra a VV5 játékosai közé. Ám Éva hiába várta a hívást, hogy mikor kell mennie, csütörtökön megtudta, mégsem költözhet vissza a villába. Sírógörcsöt kapott a hír hallatán, hiszen nagy álma volt, hogy visszaköltözzön és szülinapját Olivér és Szandika társaságában egy fergeteges villa buli keretei között ünnepelje meg.  A törtető teljesen kiborult azon, hogy helyette “egy Tordas Ildit és egy Gombit” küldenek vissza  a valóságshow-ba. Évánál betelt a pohár, elege van, hogy mindig alkoholistának állítják be, ezek után nem vár semmit  az RTL Klubtól, és inkább a saját lábára áll. Ám szerinte a csatorna még meg fogja bánni, hogy mellőzi őt.

VV Éva

VV Éva - Forrás: RTL Klub

Az RTL Klub úgy véli, Éva szerepeltetése túl nagy rizikót jelentene, amit most nem tudnak bevállalni. Az exvillalakó a BeleValó egyik élő műsorában ittas állapotban botrányt okozott (többször káromkodott, tiltás ellenére emlegette Vera felnőtt videóját és Vera nővérének kerek-perec kimondta, hogy utálja a testvérét). A VV5 20 nap múlva véget ér, és a jelenlegi fázisban a valóságshow készítői nem kockáztathatják, hogy Éva véletlenül külső információt oszt meg a külvilágról semmit nem tudó játékosokkal.

Éva alapjában nincs letiltva az RTL Klub képernyőjéről és ha úrrá tud lenni problémáján, akkor a csatorna nyitott a további együttműködésre.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Krisztike szerint:

    Lanyok kozul evat birtam a legjobban de, fordult a kocka ugyanis az iment tudtam meg, hogy eva hoztez kent dolgozik az ivast meg elfogadtam de ezt nem tudom lenyelni a vilaban jol elrejtette magat eva mert arrol egy szot sem lehetett hallani hogy o hoztez kent dolgozik. Az emberek a valovilagban a nepszeruseget es a sok penzet latlyak eppen ezert is jellenkeznek a valovilagba es ami a legfontosabb hogy ott nem azt az enuket mutatjak amijenek otthon valojaban.

  2. emil szerint:

    Kedves Éva nagyon jo eredményt elértél:)SZeretetel emil

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: