VV Éva megverte VV Anikót

A Való Világ göndör szépségével mostanában elszaladt a ló. Érmihályfalván csinált bulit a Való Világ két szereplője, Éva és Anikó. A buli azonban csúnya véget ért, Éva megtépte Anikót állítólag azért, mert a gázsi felét szerette volna magáénak tudni.

Romániában, Érmihályfalván haknizott VV Éva és VV Anikó, de a buli végén egymásnak estek a lányok. Éva nem titkolta az incidenst, elmondta, hogy megrugdosta és megtépte a másik lányt.

Az ok egyszerű volt: Anikó a gázsi felét követelte, ezt Éva pedig nem tűrte szó nélkül. Eredetileg a százhúszezres gázsiból csupán negyvenezer forint ütötte volna Anikó markát, ezen felül az útiköltségét is térítették.

VV Éva és VV Anikó

VV Éva és VV Anikó: amikor még minden rendben volt

Éva szerint igazságtalan vele az élet. Ő szervezte a bulit, Anikó vezetett, de állítása szerint sajnálta a pénzt a pályamatricára, valamint közölte társával, hogy kevés pénze van, és fizesse ő a benzint. Ebbe Éva belement, és hétezer forintért megtankolta az autót. A buli után a tulajdonos kifizette a lányokat, ezután tört ki a balhé: Anikó ugyanis igényt tartott a pénz felére, amit magához is vett. Ekkor pattant el Évában a cérna, és esett neki a másik lánynak. Megtépte a haját és megrugdosta őt. Éva teljesen felháborodott ezen, főleg mivel Anikó tudta, hogy a pénz a lány albérletére kell.

A Bors megkereste Anikót, akit leginkább érzelmileg rázott meg az eset. Annyit nyilatkozott, hogy szerinte Évának komoly gondjai vannak, és szeretné hamar elfelejteni a történteket. Emiatt még feljelentést sem tesz. Szerinte neki lenne oka panaszra, ugyanis Éva volt az, aki semmit nem adott bele a benzinpénzbe, ráadásként még hazugságokat is állít. Anikó azt is hozzátette, hiába kérlelte villalakó-társát, hogy ne igyon, mégis megtette. Elképzelhető, hogy emiatt alakult ki a botrány.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. TÓTH KLAUDIA ANIT szerint:

    ÉVA AZÉRT FÉLTÉKENY ANIKORA MERT ANIKO SZEBB MINT Ő:DD=D

  2. Névtelen szerint:

    ÉN NEM HISZEM HOGY ANIKÓ HAGYTA MAGÁT ÉVÁNAK ÉVA EGY SZEMÉT MERT FÉLTÉKENY ANIKÓRA:TÓTH KLAUDIA ANITA SZZIASZTOK

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: