VV Éva kórházba került, majd elszökött onnan

A Való Világ szőkesége, VV Éva pánikbetegsége miatt kórházba került, legalábbis ezek a Bors információi, Éva azonban tagadja a dolgot. 

Úgy tudni, VV Éva szeptember 4-én lett rosszul egy parkban, a kiérkező mentő pedig az Erzsébet kórházba szállította a lányt. A Bors úgy tudja, a lány szerda hajnalban meglépett a kórházból. Pánikrohamokkal küzd az egykori villalakó, és úgy tudni, emiatt került most kórházba, hiába próbálta meg rendezni a sorait, úgy tűnik, nem sikerül neki.

Amikor a lap megkereste Évát, ő tagadta az egyik esetet, szomszédja ellenben teljesen mást állít. A névtelenül nyilatkozó szomszéd azt mondta az újságnak, hogy hallott arról, Éva egy parkba ment a szomszédaival, ahol rosszul lett.

Úgy tudja, nagyon hevesen kezdett el verni a szíve, és szabályosan kapkodta a levegőt a lány. Elmesélte azt is, hogy kórházba szállították a mentősök, de másnap délután már újra otthon volt, és úgy tűnt, jól van. Az a hír járja, hogy szerda hajnalban taxival lécelt le a kórházból, mert nincsen társadalombiztosítása.

VV Éva pánik miatt került kórházba, de megszökött

VV Éva pánik miatt került kórházba, de megszökött (Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence)

Arról, hogy VV Évának gondjai vannak a TB-vel, már korábban is esett szó, Alekosznak volt egy megjegyzése egy közösségi portálon, amely így hangzott:

„És miért kérted, hogy finanszírozzam a kézműtétedet mert nincs TB kártyád?”

Az Országos Mentőszolgálat csak annyit erősített meg, hogy kedden délután riasztották őket Zuglóba, a hölgyet pedig az Erzsébet kórházba szállították, de nem árulták el az illető hölgy nevét. VV Éva egyértelműen tagadta az újságnak, hogy kórházba került volna.

VV Éva mostanában nagyon igyekezett rendbe tenni az életét, sajnos nem sok sikerrel. Rádiós karrierje elég rendesen megbukott, nemrégiben pedig súlyos családi problémáiról, apja kegyetlenségétől volt hangos a sajtó, melyet egy korábbi cikkünkben újra elolvashatod.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: