VV Éva berezelt, és nem csináltatta meg a mellét

A Való Világ egykori villalakója, Éva, néhány nappal korábban úgy nyilatkozott, hogy leáll az alkohollal, és kés alá fekszik, hogy megcsináltassa a melleit. A magánklinikára azonban nem ment el. 

Közel 400 köbcentis, csepp alakú mell implantátumot kívánt beültetni VV Éva. Még az alkoholról is leszokott, és nem csak azért, mert az növeli a műtét kockázatát.

Azt nyilatkozta, ha mégis valaki ittasan látná őt, akkor annak felajánlana egy wellness hétvégét. Bár a botrányhősnő úgy tűnt, biztosra megy az implantátummal, 21-én pénteken mégsem volt hajlandó megjelenni egy pécsi magánklinikán.

Aznapra volt kiírva Éva mellműtétje, amit állítólag hisztériázva, menstruációs görcsökre hivatkozva mondott le.

VV Éva

VV Éva nem csináltatja meg a melleit (Forrás: RTL Klub)

Éváért még sofőrt is küldtek, aki egy ideig várt a lányra, majd rácsörgött többször is telefonon. Eleinte nem vették fel a kagylót, végül sokadik próbálkozásra egy férfihang szólt bele. Az illető Éva szomszédja volt, és azt mondta a sofőrnek, hogy a lány nem érzi jól magát, menstruációs görcsök miatt kínlódik. Később Éva kikapta a szomszéd kezéből a mobilt, és ő is elmondta ugyanezt, és kérte, hogy hagyja békén.

A klinika igazgatója, Dr. Tizedes György nyilatkozott a Blikknek az esetről. Meglepődött, hogy Éva lemondta a műtétet, mert ilyen csak nagyon ritkán szokott előfordulni. Tudta a lányról, hogy sok problémával küzd, és úgy vélte, a nagyobb mellekkel  az önbizalma is megnőne. Az eset ellenére a doktor továbbra is várja Évát, és reméli, nem ülteti fel megint. Még meglepetéssel is készült neki: megfújatott volna vele egy szondát, és ha negatív lett volna az eredmény, akkor megajándékozzák őt egy wellness hétvégével.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: