2012. szeptember 24. 8:45.

A Való Világ egykori villalakója, Éva, néhány nappal korábban úgy nyilatkozott, hogy leáll az alkohollal, és kés alá fekszik, hogy megcsináltassa a melleit. A magánklinikára azonban nem ment el. 

Közel 400 köbcentis, csepp alakú mell implantátumot kívánt beültetni VV Éva. Még az alkoholról is leszokott, és nem csak azért, mert az növeli a műtét kockázatát.

Azt nyilatkozta, ha mégis valaki ittasan látná őt, akkor annak felajánlana egy wellness hétvégét. Bár a botrányhősnő úgy tűnt, biztosra megy az implantátummal, 21-én pénteken mégsem volt hajlandó megjelenni egy pécsi magánklinikán.

Aznapra volt kiírva Éva mellműtétje, amit állítólag hisztériázva, menstruációs görcsökre hivatkozva mondott le.

VV Éva

VV Éva nem csináltatja meg a melleit (Forrás: RTL Klub)

Éváért még sofőrt is küldtek, aki egy ideig várt a lányra, majd rácsörgött többször is telefonon. Eleinte nem vették fel a kagylót, végül sokadik próbálkozásra egy férfihang szólt bele. Az illető Éva szomszédja volt, és azt mondta a sofőrnek, hogy a lány nem érzi jól magát, menstruációs görcsök miatt kínlódik. Később Éva kikapta a szomszéd kezéből a mobilt, és ő is elmondta ugyanezt, és kérte, hogy hagyja békén.

A klinika igazgatója, Dr. Tizedes György nyilatkozott a Blikknek az esetről. Meglepődött, hogy Éva lemondta a műtétet, mert ilyen csak nagyon ritkán szokott előfordulni. Tudta a lányról, hogy sok problémával küzd, és úgy vélte, a nagyobb mellekkel  az önbizalma is megnőne. Az eset ellenére a doktor továbbra is várja Évát, és reméli, nem ülteti fel megint. Még meglepetéssel is készült neki: megfújatott volna vele egy szondát, és ha negatív lett volna az eredmény, akkor megajándékozzák őt egy wellness hétvégével.

VV Éva berezelt, és nem csináltatta meg a mellét nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

VV Eszter

VV Eszter nagyobb melleket szeretne

2012. február 16. 12:04.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Fekete Dávid és Cserpes Laura az esküvőjükön két évvel ezelőtt

Fekete Dávid három hete elkötözött feleségétől, Cserpes Laurától, akivel öt éve vannak együtt, ebből kettőt házasságban töltöttek el. Dávid úgy ...