VV Eszter nagyobb melleket szeretne

A Való Világ 5 ügyvédnője minden bizonnyal megirigyelte a luxusbörtönben Veronika, Kinga és Seherezádé feszes kebleit, ezért kacérkodik a gondolattal, hogy ő is megműttesse melleit.

VV Eszter alapjában elégedett dús kebleivel, ám a minap megkereste őt egy plasztikai klinika, hogy szívesen megajándékozná egy szépészeti beavatkozással. Az ügyvédlány ekkor gondolkodóba esett, holott korábban nem foglalkoztatta ez a téma. Eszter elmondása szerint csak azért nem fog kés alá feküdni, mert ingyen kínálkozik a lehetőség, ám mostanában kacérkodik a gondolattal, hogy a testalkatához jobban illő, kicsit nagyobb melleket csináltasson magának. Az ügyvédnő nem fogja elkapkodni az életre szóló döntést, mielőtt igent mond, tájékozódni szeretne a mellplasztika élettani hatásairól.

Eszter önértékelése megváltozott a villában, és elégedetlenségét Veronikának, Dyának, Kingának és Seherezádénak köszönheti, hiszen a lányoknak tökéletes, szép és feszes idomaik vannak.

VV Eszter

VV Eszter gondolkodik, hogy megnagyobbítassa a melleit

A Való Világ ügyvédnője életében új szerelem van kibontakozóban, így lehetséges, hogy a mellplasztikáról nem is ő, hanem újdonsült párja fog dönteni.

Eszter a mellnagyobbításon kívül más beavatkozáson nem gondolkodik, nem szeretne például zsírleszívást sem, helyette inkább a rendszeres mozgást választja.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. szandi 2012.majius.26-12.00 szerint:

    szia eszter nem sok vizet zavartal a vilaba csak akor mikor veronikaval veszekedtetek akor egy nagyon tevetem rajtad ,,, a dzyakuciba meg egy szegyentel voltal mert csunya alakod van ne is haradujd veronikanak a nyomaba nem johet

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: