VV Cristofel melegeknek árulja testét

Lebukott VV Cristofel! A kubai macsó képei egy ismert meleg társkereső oldalon bukkantak fel, ahol Cris a testét árulta.

A VV hős tagadta a híreket, állítása szerint exe, Vivien töltötte fel a fotóit, bosszúból. Vivien épp az ellenkezőjét állítja: a botrányhős hónapokig űzte az ipart.

A társkereső oldalon VV Cristofel saját képeivel volt jelen, és kiderült, hogy a saját neméhez is vonzódik, bájait pedig piszkos anyagiakért bárki bérbe vehette. Az óradíja igen magas a volt villalakónak, 30 ezer forintot kóstál egy vele eltöltött óra, de 150 ezer forintért egy teljes éjszakára meg lehet kapni a kubai macsót.

A kitett képei némileg provokatívak, van, amelyiken csak kezével takarja magát. A hirdetésből kiderül, Cristofel pénzért több mindenre is kapható. A Blikk olvasóriportere megpróbálta felvenni a VV hőssel a kapcsolatot. Kapott is telefonszámot, de Crisnek (akinek a hangját felismerte) nem volt éppen alkalmas.

Christofel exe, Vivien azt állítja, ő segített volt párjának regisztrálni, mert nem volt pénze, így szeretett volna keresni. Cristofel adatlapja az újság lapzártájakor már nem volt elérhető, a VV hős pedig állítja, mindez Vivien bosszúja.

VV Cristofel és volt barátnője, Vivien

VV Cristofel és volt barátnője, Vivien - A lány állítása szerint ő segítette a volt villalakó meleg prostituált karrierjében

Vivien azonban nyíltan vallott arról, hogy ő regisztrált az oldalra Cristofel kérésére. A lány elmondta, ő is a szexiparból él, egy ideig ő tartotta el a villalakót, egy idő után azonban megelégelte párja ingyen élését. Cristofelnek nem volt ínyére elmenni “dolgozni” százezer forintért, inkább a szexiparban látta a jövőt.  A lány állítja, a VV-sről készült fotókat is ő készítette, az egyik helyszínen például ő maga is dolgozott, és ott volt vele, amikor németül megcsinálták az adatlapját. VV Cristofel továbbra is tagadja, hogy prostituált lenne.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: