VV Cristofel 5 milliót csengethet az RTL klubnak

Az RTL klub Való Világ című produkciója által vált ismertté Cristofel, akit élő szerződés kötött a csatornához, ám ő ezzel mit sem törődve, interjút adott Hajdú Péternek a konkurens tévéadón. Hűtlenségéért most súlyos árat kell fizetnie.

Anya-csatornája levélben intézett felszólítást a kubai macsónak, amiben 5 millió forint kártérítést követel tőle az RTL, szerződés szegés jogcímen. S habár valóban elkövette Cristofel az ellene felhozott vádat, fittyet hány a dologra. Olyannyira nincsen félelem érzete, hogy még ügyvédet sem fogadott fel, mikor jogi útra terelődött az ügy.

A fiú jelenleg karriert próbál építeni, így nem fér bele idejébe a vitázósdi: “Új terveim vannak a megélhetésemmel kapcsolatban, a zeneipar felé veszem az irányt. Júniusban már van is egy lekötött bulim Szlovákiában. Be fogok futni, ez biztos!” – Avatta be a villa egykori skalpvadásza a Bors olvasóit terveibe.

VV Cristofel

VV Cristofel: nem érdekli a per, "nincs ideje" foglalkozni ezzel

A napilap megkereste dr. Berényi Andrást is, aki a valóságshow másik üdvöskéje, Veronika elleni testi sértési vádban látja el képviseletét. Az ügyvéd úr azonban alátámasztotta a sajtóhíreket, miszerint őt nem kérte fel Cristofel, hogy az RTL elleni tusában is védje őt, s tudomása szerint mást sem.

Vajon a kubai fiú mellett is kiállnak Hajdúék, mint Alekosz mellett?

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. nagyfaszú szerint:

    azért nem fogadott ügyvédet mer nem telik rá!

  2. Tamás szerint:

    Ez a hülye Crstofel, ha engem felfedezne az RTL KLUB, akkor nem hűtlenkednék.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: