2012. október 24. 15:47.

Az egykori villalakónak majdnem sikerült bedőlnie egy csábító ajánlatnak. A gázsi félmillió forintnak megfelelő összegről szólt, a megrendelők pedig túlságosan erőszakosak voltak. Béci kedvese, Adri gyanakodni kezdett, hogy talán mégsem zenélésről van itt szó.

A Való Világban VV Béciként lett ismert, később Young G-ként folytatta a zenei karrierjét, Béci ugyanis rappel.

Két hölgy kérte meg a rappert, hogy lépjen fel Londonban, az ott élő magyaroknak rendezett buli keretein belül. A gázsin felül minden költségét fizették volna Bécinek, a szállást és az útiköltséget is.

A csábító ajánlatról azonban kiderült, hogy korántsem az.

Bécit fél millió forintért akarták megvenni egy éjszakára a Londonban élő magyar lányok

Bécit fél millió forintért akarták megvenni egy éjszakára a Londonban élő magyar lányok

A két fiatal megrendelővel az interneten tartotta a kapcsolatot. Már akkor kezdett gyanússá válni Bécinek a dolog, amikor a chatelésekkor a lányok arra kérték, hogy kapcsolja be a webkameráját, mert szeretnék látni a levelezések közben. Ekkora érdeklődés még Bécit nem övezte, ezért végül rákérdezett a lányoknál, hogy pontosan mit is szeretnének tőle.

A lányok végül megmondták, pontosan mit is akarnak, még erotikus fotókat is küldözgettek a rappernek. Azt mondták, ne aggódjon, amíg ő szórakozik, a két táncosának is biztosan találnak elfoglaltságot, ráadásul a szülinapi bulira, ahová Bécit megrendelték, más lányok is lesznek majd.

Béci eleinte nem gondolt semmi rosszra, de kedvesének, Adriennek hamar feltűnt, milyen rámenősek a lányok. Ráadásul arra kérték Bécit, hogy addig ne rakjon ki közös képet Adrival, amíg a buli le nem zárul. Ekkor már kezdett rájönni, hogy még sem zenélni hívták meg őt. Hihetetlennek és felháborítónak tartja, hogy ezek a lányok fél millió forintért meg akarták őt venni.

A Blikk próbálta megkeresni a lányokat, hogy nyilatkozzanak az ügyről, de nem sikerült őket elérni.

VV Bécit fél millióért akarták megvenni egy éjszakára nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

vv-beci-eskuvo

Apai örömök elé néz VV Béci

2013. január 3. 17:14.
vv-beci-eskuvo

VV Béci megnősült

2012. november 28. 9:25.

Tejivó verseny és testvérharc

2010. december 7. 19:12.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Győzike

Gáspár Győző teljesen kifakadt, mert úgy tűnik, kártyavárként omlik össze az élete. 22 millió forintos adócsalással vádolják, és nem tudja, ...