VV Annamária szereplésének családja issza meg a levét

“Ha kijön a húgom, fogom a családot, és elköltözünk innen…” – nyilatkozta VV Annamária nővére a Bors című napilapnak. A luxusbörtön furája jobb életet remélt családjának a valóság showban való szereplésétől,  azonban mióta átlépte a villa kapuját, családját sorra érik a sérelmek. “Egyfolytában szekálnak, kérdezősködnek, ütögetnek, leköpnek és rugdosnak, mert a többiek a suliban nem szeretik őt.” – Mesélte a napilap riporterének Annamária 13 éves unokaöccse.

A fiút szülei pszichológushoz járatják, remélve, hogy a terápia segítségével idővel felül tud majd kerekedni a csúfolódáson és bántalmazáson. Édesanyjától megtudtuk, hogy nem csak nagyobbik gyermekét, hanem annak 8 esztendős kisöccsét is rendszeresen terrorizálják az iskolában társai. Majd édesanyjuk folytatta: “Üzentem az igazgatónőnek, hogy figyeljen rájuk, ő mindent meg is tesz, de iskolán kívül elszabadul a pokol. Beszéltem már két gyerekkel is, hogy inkább foglalkozzanak a tanulással, de továbbra sem hagyják abba.”

A családot nagyon megviseli, hogy a kicsik majd’ minden nap sírva érkeznek haza az iskolából. Vajon, ha Annamária tudomást szerezne az eseményekről,  feladná a játékot, hogy megváltsa vele szerettei nyugalmát?

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: