VV Ágica nem fizette hitelét: kilakoltatták

VV Ágica óriási adósságba keveredett, ami addig fajult, hogy elveszítette otthonát. 70 négyzetméteres luxuslakására svájci frank alapú hitelt vett fel, melynek havi törlesztése 150 ezer forint körül mozgott, most azonban 260 ezer forint, amit Ágica képtelen fizetni. Így az elkeseredett ex-villalakót kilakoltatták otthonából.

Szögeczki Ágnes, VV Ágica, a Való Világ 3. szériájának játékosa egy ideig óriási népszerűségnek örvendett, azonban magánéleti válsága hamar felemésztette a lányt, így még nehezebben viseli anyagi nehézségeit. Elmondása szerint majdnem belerokkant ebbe az egészbe: magánélete romokban, most pedig el kell hagyni otthonát, amit évek alatt apránként rendezett be saját ízlése szerint.

Az egyetlen kiút az lett volna, ha kap valahonnan egy nagyobb összeget, amivel – még ha sokat bukik is – megmenthette volna lakását. Azonban nem így történt, mivel BAR-listára került, tehát még hitelt sem kaphat ezek után, a családja pedig egyáltalán nem tudja segíteni a bajba jutott lányt.

Már a kezdetekben is nehézségei voltak a törlesztők fizetésével, hiszen hiába lett rendes állása, havonta csupán a lakásra 150 ezer forintot fizetett. Ez egy darabig lazán ment, mert egy cég felkérte VV Ágicát, hogy legyen a reklámarca, amiért havi 80 ezer forintot utaltak a számlájára. Ezt a pénzt rögtön a törlesztő részletbe forgatta, azonban ez az időszak nem tartott sokáig – a plusz pénz másfél évig jött havonta.

VV Ágica (Szögeczki Ágnes) - Való Világ 3

Erre jött még rá extra adalékként, hogy a gazdasági válság miatt a svájci frank az egekbe szökött, így VV Ágicának szinte esélye sem volt megtartani lakását, ugyanis a törlesztő részlet 260 ezer forintra ugrott. A lány elmondása szerint, ha ezt a pénzt mégis össze tudta volna kaparni valaki segítségével, akkor sem lett volna hajlandó ekkorát bukni, mert ez azt jelentette volna, hogy a 22 millió forintot érő lakást nagyjából 30 millióért vette volna meg. Úgy látszik az Ex-villalakónak nem jött be a végtörlesztés sem.

Ez a veszély azonban nem fenyegette VV Ágicát, inkább beadta a derekát, és elhagyta otthonát. Most Ágica egy kis albérletben lakik, amit 80 ezer forintért bérelt, de az eset óta folyamatosan ügyvédekhez jár, hogy a szerencsétlen helyzetből valamennyire is szerencsésen jöhessen ki, a legkisebb anyagi veszteséggel.

VV Ágica nem akarta elmondani, mekkora válságba keveredett, azonban Majka meggyőzte, és így utólag ő sem bánja, talán pár ember elgondolkozik abba, ugorjon-e bele ekkora adósságba. Az eset a való világ új szériájának sztárjait is figyelmezteti, hogy a hirtelen jött sikernek köszönhetően ne ugorjanak bele nagy összegű hitelbe, hitelekbe.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: