2011. január 14. 13:57.

Való Világ 4 Alekosz először jól felidegesítette Évát különböző beszólásokkal, majd vigasztalásként egy megható levelet írt a Törtetőnek. Évának nagyon jól estek a szívhez szóló szavak, amiben Alekosz olyan kifejezéseket használ, mint „különlegesnek érzem a kapcsolatunkat” illetve „szeretlek”. Könnyek között borult az Okostojás karjaiba a lány.

Ildi és Éva körül felgyorsultak az események. Minden lakónak érvelnie kellett, amellett a párbajozó mellett, amelyiket visszavárja. Egyelőre Béci és Gombi pártatlan maradt. Ildikó mellett szólalt fel Laci, Jerzy és Gigi. Évát bíztatta Olivér, Anikó, Szandika, Zsófi és természetesen Alekosz. Ezután mindkét csapat elkészítette kampányfilmjét. De még mindig nem volt vége a megmérettetéseknek. A két párbajozónak egy főzőversenyben is össze kellett mérnie tudását. Mindössze fél órájuk volt arra, hogy a konyhában található alapanyagokból összedobjanak valamit. Ildi tojásos lecsót, míg Éva lecsós tojást készített. A Neked Való című műsorban szakavatott zsűri véleményezte a műveket. A főzőversenyt Éva nyerte meg.

Verseny Ildi és Éva között nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

VV Ildi nem adja fel, csillag akar lenni

2011. március 21. 18:17.

Éva ismét győztesen tért vissza

2011. január 17. 17:29.

Boldog Születésnapot, Anikó!

2011. január 13. 18:53.

Évivel párbajozik Ildi

2011. január 10. 18:07.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=73 w=320 h=80 float=left]Az egész nap – kisebb megszakításokkal – Anikó 22. születésnapja körül forgott. A reggeli ébresztőnél körberajongták ...