2013. május 14. 15:59.

Noha Alex még csupán tizennégy esztendős, már most több lábbal áll a rivaldafényben. A szigetszentmiklósi kis tehetség nem csak énekhangjával brillírozik: a színházi pódiumon is megállja a helyét. Mindezek ellenére, az ő élete sem fenékig tejfel.

Nem sokkal világra jötte után szülei úgy döntöttek, külön folytatják életüket. A válás óta is igyekeznek Alexnek, és nővérének, a 16 éves Zorának mindent megadni. A gyerekek anyukájukkal élnek, de az édesapjukkal legalább annyira jó kapcsolatot ápolnak. Anyjukra később ismét rátalált a szerelem, amiből született egy kisöccsük, Viktor. Így öten élnek jelenleg is egy panel lakásban.

Alex nagyon szeretett volna énekelni. Ám a hangján még volt mit csiszolni, így édesanyja elvitte őt egy énektanárhoz. Idő közben pedig kiderült, a gyerek valódi tehetség: felvételt nyert a a helyi színi társulat, a Sziget Színház köreibe – melyhez az édesanyja, Andrea utolsó pénzeikből asszisztált; valamint az Operettben is megcsillogtathatta tudását a fiú.

“Mi mindig az esélytelenek nyugalmával indultunk neki, így jutott be Alex az Operettbe, és most Az ének iskolájába is.” – Osztotta meg a büszke anyuka a Hot! magazin munkatársával. Majd hozzátette, olykor előfordult, hogy csak 20 forint volt a családi kasszában, ők még sem csüggedtek. Úgy érzik, segítenek nekik “odaföntről”.

Venczli Alexnek nem volt hangja, ezért ment énektanárhoz

Venczli Alexnek nem volt hangja, ezért ment énektanárhoz

Mikor gondok nyomják a vállát, leginkább nővére vállán lel támaszra. “Van amikor nagyon “Zorázik”. Olyankor tudom, hogy valami bántja. Most például furcsa neki ez a tévézés: attól fél, hogy mivel nincs elég ideje, elveszítheti a régi barátait. De közben örül, hogy talált újakat.” – Árulta el Zora, aki maga is ékes énekhanggal lett megáldva. Mikor Alexnak van egy kis pénze, gyakran lepi meg nővérét a színház büféjében vásárolt finomságokkal. De ahogy a testvérek általában, úgy ők is szokták ugratni, piszkálni egymást: “Ő is tud utálatos lenni. Például, mikor azt mondja, hogy nem mehetek be a szobájába, csak ha lezuhanyoztam, és összefogtam a hajam.”

Legjobb barátjával, Bendegúzzal A dzsungel könyvében közösen léptek színpadra: míg Alex Balut alakította, barátja kapta meg Maugli szerepét. Kisebb korukban ugyanabba a sportegyesületben karatéztak – úgy vélik, ennek köszönhetik barátságukat. Régebben ugyanis inkább riválisok voltak, mint játszótársak. Ahogy Alex mondta, mindketten irányító típusok, két dudás pedig nem fér meg egy csárdában. Habár, a fiúk már nem járnak egy iskolába, mikor tehetik, együtt lógnak, és a nyarakat is együtt töltik. Amikor a szerelem kérdését feszegetette a magazin riportere, Alex diplomatikusan annyit mondott: “Tetszik valaki Az ének iskolájából, de nem mondom meg kicsoda!”

Venczli Alex – Maradnék (video)

Venczli Alexnek nem volt hangja nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Dopeman, felesége és kislánya

Dopeman újra szakított volt feleségével

2012. szeptember 13. 19:25.
The Voice - Magyarország hangja

Jön Magyarország Hangja: The Voice

2012. június 6. 17:21.

Gyurcsík Tibor lesz az év hangja?

2011. szeptember 21. 12:47.
Tilla

2010 Év Hangja: a végső Döntő

2010. december 17. 12:59.
Hozzászólások (2) - Hozzászólás írása »
  1. Névtelen szerint:

    szerintem nagyon jól az egész versenyben !!!!!!!!!

  2. Mártika szerint:

    Sziasztok!Nagyon jó vagy Venczli Alex és is fogok jelentkezni jövőre az Ének iskolájába.

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Bari Lacika lett az osztályelső az Ének iskolája 3. adásában (fotó: TV2)

Az ének iskolája május 4-i adásában Bari Lacika lett az abszolút győztes, így ő duettezhetett tanárával, Hajós Andrással. Az elmúlt hetek ...