Venczli Alexnek nem volt hangja

Noha Alex még csupán tizennégy esztendős, már most több lábbal áll a rivaldafényben. A szigetszentmiklósi kis tehetség nem csak énekhangjával brillírozik: a színházi pódiumon is megállja a helyét. Mindezek ellenére, az ő élete sem fenékig tejfel.

Nem sokkal világra jötte után szülei úgy döntöttek, külön folytatják életüket. A válás óta is igyekeznek Alexnek, és nővérének, a 16 éves Zorának mindent megadni. A gyerekek anyukájukkal élnek, de az édesapjukkal legalább annyira jó kapcsolatot ápolnak. Anyjukra később ismét rátalált a szerelem, amiből született egy kisöccsük, Viktor. Így öten élnek jelenleg is egy panel lakásban.

Alex nagyon szeretett volna énekelni. Ám a hangján még volt mit csiszolni, így édesanyja elvitte őt egy énektanárhoz. Idő közben pedig kiderült, a gyerek valódi tehetség: felvételt nyert a a helyi színi társulat, a Sziget Színház köreibe – melyhez az édesanyja, Andrea utolsó pénzeikből asszisztált; valamint az Operettben is megcsillogtathatta tudását a fiú.

“Mi mindig az esélytelenek nyugalmával indultunk neki, így jutott be Alex az Operettbe, és most Az ének iskolájába is.” – Osztotta meg a büszke anyuka a Hot! magazin munkatársával. Majd hozzátette, olykor előfordult, hogy csak 20 forint volt a családi kasszában, ők még sem csüggedtek. Úgy érzik, segítenek nekik “odaföntről”.

Venczli Alexnek nem volt hangja, ezért ment énektanárhoz

Venczli Alexnek nem volt hangja, ezért ment énektanárhoz

Mikor gondok nyomják a vállát, leginkább nővére vállán lel támaszra. “Van amikor nagyon “Zorázik”. Olyankor tudom, hogy valami bántja. Most például furcsa neki ez a tévézés: attól fél, hogy mivel nincs elég ideje, elveszítheti a régi barátait. De közben örül, hogy talált újakat.” – Árulta el Zora, aki maga is ékes énekhanggal lett megáldva. Mikor Alexnak van egy kis pénze, gyakran lepi meg nővérét a színház büféjében vásárolt finomságokkal. De ahogy a testvérek általában, úgy ők is szokták ugratni, piszkálni egymást: “Ő is tud utálatos lenni. Például, mikor azt mondja, hogy nem mehetek be a szobájába, csak ha lezuhanyoztam, és összefogtam a hajam.”

Legjobb barátjával, Bendegúzzal A dzsungel könyvében közösen léptek színpadra: míg Alex Balut alakította, barátja kapta meg Maugli szerepét. Kisebb korukban ugyanabba a sportegyesületben karatéztak – úgy vélik, ennek köszönhetik barátságukat. Régebben ugyanis inkább riválisok voltak, mint játszótársak. Ahogy Alex mondta, mindketten irányító típusok, két dudás pedig nem fér meg egy csárdában. Habár, a fiúk már nem járnak egy iskolába, mikor tehetik, együtt lógnak, és a nyarakat is együtt töltik. Amikor a szerelem kérdését feszegetette a magazin riportere, Alex diplomatikusan annyit mondott: “Tetszik valaki Az ének iskolájából, de nem mondom meg kicsoda!”

Venczli Alex – Maradnék (video)

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Névtelen szerint:

    szerintem nagyon jól az egész versenyben !!!!!!!!!

  2. Mártika szerint:

    Sziasztok!Nagyon jó vagy Venczli Alex és is fogok jelentkezni jövőre az Ének iskolájába.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: