2010. november 19. 14:26.

ifj. Malek Miklós Malek Miklós, az x-faktor mentora tényleg nem tétlenkedik. Az X-Faktor versenyzők nélkül maradt mentora legújabb dalának, a Zseton a zsákban c. videoklip forgatására készül. Azonban nem szokványos statisztákat és színészeket szeretne viszontlátni a klipben, hanem a rajongóit. Miklós úgy döntött, hogy mindenki számára lehetővé teszi, hogy

 szerepelhessen a Zseton a zsákban című dal videójában.

Malek Miklós A rajongóknak nem kell mást tenni, mint tetszés szerint a dal 30 másodperces részét kiválasztani és énekelni, táncolni rá, na és persze megkérni valakit, hogy örökítse meg a koreográfiát. A kész felvételt fel kell tölteni az RTL Klub honlapjára és utána nincs más teendő, mint várni, hogy Miki kiválassza a legjobbakat, amiket egy videoklippé gyúr össze. Egyszerűnek tűnik a feladat, pedig korántsem az! A feltöltött videó alapján a mentor elég jó eséllyel ki tudja szűrni, hogy ki mutatna jól a TV-ben és ki nem.

Ne felejtsük el, hogy Miklós világsztárok albumain működött közre, úgyhogy van szeme a tehetségek megtalálásában. A mentor a jelentkezők egyéniségét, mozgását, a táncát, kreativitását és fantáziáját is figyeli a videókon. Ha elég bátorság van benned, jól mozogsz, vannak színészi ambícióid, akkor itt az ideje, hogy megmutasd magad! Legyél Te a legújabb videoklipsztár!

Vegyél részt Malek Miklós klipforgatásán nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Csobot Adél Malek Miklós nyakába ugrik, amikor megtudta továbbjutását

Megfenyegették Malek Miklóst

2012. október 9. 17:01.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. Patrícia szerint:

    Szia Miki sokszor szertném midig a hagodat halani ojan édes vaggy és aranyos cuki vagy imádlak miki szeretlek midg szertni foglak szert midig hallni a hangodat akárr holl vaggy szertném meghallani édes vaggy Szeretlek csók Miki!! küldi Horváth Patrícia Zsófia Sok Szettel Miki Csók!!??

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=21 w=100 h=80 float=left]Geszti Péter oltalma alá kerültek a lányok, akiket egy cukrászdába vitt, hogy egymást jobban megismerve könnyebben ...