Végleg szakított Kapócs Zsóka és Habony Árpád

Úgy tűnik, végleg szétváltak útjaik Kapócs Zsókának, és Orbán Viktor főtanácsadójának, Habony Árpádnak.

Zsóka és Árpád két évvel ezelőtt ismerkedtek meg Rogán Antal születésnapi ünnepségén, és egyből szerelmesek lettek egymásba. A kapcsolat azonban nem volt problémamentes, a pár között már többször került sor kenyértörésre, de végül mindig kibékültek.

Ám a Blikk ezúttal úgy tudja, a szakításuk végleges, ráadásul Zsolt volt az, aki kiadta Zsóka útját. A párnak igen gyakran voltak összetűzéseik, a legfőbb konfliktusforrás Árpád előző házasságából született kisfia volt, akit egyáltalán nem akart hanyagolni annak ellenére, hogy gyermeke anyjával már nincsenek együtt.

Árpád bemutatta Zsókának a kisfiát, és nagyon igyekezett, hogy jó viszonyba kerüljenek. A színésznő azonban szinte mindig kivonta magát a közös programokból, és féltékenységi jeleneteket rendezett, ha nem ővele foglalkozott a férfi. A lap megkereste Habonyt, aki megerősítette ezt az állítást, de bővebben nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Kapócs Zsóka és Habony Árpád szakítottak

Kapócs Zsóka és Habony Árpád szakítottak

Kapócs az utóbbi időben gyakran nyilatkozott arról, hogy karrierje már nem olyan fontos az életében, inkább szeretne családot alapítani. Ennek fényében azonban furcsa, hogy meg sem próbált Habony kisfiával jó kapcsolatra törekedni. A rossz nyelvek azt állítják, a színésznő azért kezdett a főtanácsadóval, mert azt remélte, tud segíteni neki a karrierjében. Nem derült ki egyértelműen, hogy ez megtörtént-e, viszont a színésznő nemrégiben műsorvezetője lett a Duna TV-n futó Mága Shownak, és komolyabb szerepeket is kapott az Operettszínházban.

A színésznő kifakadt a közösségi oldalán a hírt látva. Szerinte nem igaz, hogy Árpád fiával rossz viszonyban lenne, a szakítás tényét viszont megerősítette.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: