Veca Nikolasnak szurkol

Múlt héten Tomi kiesésekor azt kérte rajongóitól, hogy ezentúl Csabára szavazzanak, most Veca is kéréssel fordul a nézőkhöz. Az X-Faktor legjobb énekesnője Nikolást szeretné nyertesként látni, így arra buzdítja a közönséget, hogy akik eddig rá szavaztak, azok mostantól Nikolas kódokat küldjenek sms-ben.

Tomi kérése beteljesedett, hiszen a nézők a párbaj végén megmentették Vastag Csabát. Vajon Veca kívánsága is valóra válik? Janicsák kisasszony elmondása szerint nem haragszik senkire, azonban őt is meglepte a kiesése. Mindezek ellenére emelt fővel távozott, és mint mondta, most már biztos, hogy énekesnő lesz belőle. Veca kiesésénél nem kisebb felháborodást kavart Király L. Norbi továbbjutása. A mentorok végig rossz kritikával illették a fiút, éneklését hörögésnek titulálták és színpadi show elemeit is túlerőltetetnek gondolták. A rajongók azonban minden akadály nélkül beszavazták a legjobb három közé. Veca szerint lehetséges, hogy Norbi nyeri meg az X-Faktort, hiszen rengetegen imádják. A tehetségkutató legjobb énekesnője azt is elárulta, hogy nem hallgatna végig egy Király L. Norbi cd-t, azonban mint embert, barátot, nagyon szeret.

Hasonló bejegyzések..

10 hozzászólás

 1. koszo alfred szerint:

  Gratulalok Veca!
  Szurkoltunk neked Szabadkarol,gyonyoru a hangod,csak igy tovabb.

 2. fanny szerint:

  szokol család:Nekünk te vagy a nyertes! 🙂

 3. fanny szerint:

  Nemérdekel, hogy kiesett és akárki akármitis mond!
  Veca a legjobb fogadjátok el!!!

 4. fanny szerint:

  Szia Veca!
  Szerintem számomra te vagy a nyertes azt leszámítva, hogy kiestél!
  Tevagy a legjobb!
  Szurkolok a további karrieredhez!
  Sok sikert!:) 😀 (L)

 5. Gold szerint:

  HAJRÁ NIKOLAS!!!!!!!!!! 🙂

 6. Gold szerint:

  Képzeld el, hogy az apucikáját sem énekesnek tartja hanem előadóművésznek, ezt Ő monda a rádióban 🙂

 7. Olgi szerint:

  Bár Király Norbi a szívem csücske, a Nikolast is imádom és úgy gondolom, igenis hagyni kell a nézőket, döntsék el ki nyerje meg az xfactort.Az élet úgy is megoldja, hogy ki kerül még tovább a csúcsra, vagy ki a sülyesztőbe.Az, hogy a mentorok nem vállalják be a döntést…az nem az ő hibájuk…..túl közel került a szívükhöz a mentoráltjuk és ha a szabályzat megengedi, azt, hogy a nézőkre hagyják a döntést és élnek vele…ne kiabáljunk rájuk kigyót-békát.
  Gyözzön az ,akire a legtöbben szavaznak….hajrá Norbi, Nicolas, Csaba….mindhárman sok-sok örömben részesítettetek.Gratula!!!!!!!!!!

 8. XXX szerint:

  Nem hallgatna meg egy Király L Norbi cd-t? Akkor a Zizi Labort se hallgatta? Apuci hangja sem hasonlított a Pavarottiéra :DDDD

 9. KovA szerint:

  🙂 Hát hallgasd – én inkább megnézem néha.

  Az viszont nem lep meg, hogy Veca Nikolasnak szurkol – ők ketten lelkük mélyén inkább idealisták, míg a másik kettő inkább életművész.
  Ez utóbbinak lenni – manapság – inkább menő.

 10. Gyulus szerint:

  Én végig tudnék hallgatni egy Király L. Norbi cd-t!
  Sok ismerősöm is!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: